in

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU SREĆNI U BRAKU

Komplikovano je biti u vezi. Nikada ne možete sa sigurnošću znati koja osoba je najbolja za vas. Nikada ne možete znati ko će vam se dopasti. Možda vam se neko zaista dopada, ali vaša veza nije jaka kao što biste želeli.

Pa kako onda da znate ko je ona prava osoba? Možda ne možete znati da li je neko savršen za vas, ali možete znati njihov horoskopski znak. Neki znakovi idu bolje sa određenim znakovima. Horoskop određuje prirodu osobe, pa će osobe sa sličnim i li podudarnim prirodama imati bolju hemiju i sjajan odnos. Pitanje je: ko se sa kim slaže?

6. Vaga i Škorpija

I Vage i Škorpije su potajno strastveni. Zato su sjajni partneri i prijatelji. Vage čeznu da budu željene, dok su Škorpije pomalo posesivne. Štaviše, Škorpijama je uvek potreban savet, a Vage su najbolji savetnici. U ovom odnosu, oba partnera ispunjavaju potrebe onog drugog.

Vage i Škorpije obično izgledaju kao da imaju različita interesovanja i ličnosti: možda čak i oklevaju da započnu vezu. Međutim, kada jednom provedu vreme zajedno, počeće da se razumeju i otkriće da hemiju koja postoji između njih ne mogu osetiti ni sa kim drugim.

5. Ribe i Rak

Ovo su dva najemotivnija znaka u zodijaku. Osim snažnih emocija, oni poseduju i dobre intuitivne veštine. Zbog ovih sličnosti, ovi znakovi se razumeju na potpuno novi način. Nijedan drugi znak nije sposoban da razume ovo dvoje kako se oni međusobno razumeju. Kada Ribe sretnu Raka, oni odmah počinju da se dopadaju jedni drugima.

Oni su specifični na način koji niko drugi ne može razumeti, pa su srećni u svojoj vezi jer znaju da ih partner razume. Kada su zajedno, napetost između njih se može seći nožem. Ribe i Rakovi međusobno balansiraju. Dok Ribe sve osećaju i primećuju, Rakovi istražuju sopstvenu kreativnost i intuitivne sposobnosti. Osobe u oba ova znaka imaju slična interesovanja i razumeju probleme onih drugih.

4. Strelac i Ovan

Kada su ova dva znaka zajedno, beg od stvarnosti je neizbežan. Oni vole da razmišljaju jedno o drugom, organizuju putovanja i diskutuju o svim čudnim činjenicama u univerzumu. Ovo dvoje su intelektualne srodne duše, mislioci, snažne volje.

Oni se dive ovim kvalitetima u onom drugom i tako stvaraju neverovatnu simbiozu. Pre nego što započnu romansu, verovatno će prvo biti prijatelji.

3. Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolije su kao magneti, odnosno suprotnosti koje se privlače. Oni su suprotni ekstremi. Blizanci kao rasejani i neodlučni, a Vodolije jake volje i posvećene stvaraju balans jedno drugom u životu: Blizanci opuštaju Vodolije, a Vodolije pomažu Blizancima da pronađu svoj put. Ovaj odnos obično uspeva, jer uprkos svim razlikama, oni imaju slične ciljeve: srećan, izbalansiran život. Iako možda imaju različita mišljenja kako ostvariti te ciljeve, oslanjaju se jedno na drugo kako bi ih postigli.

2. Devica i Bik

Kada se kaže “rođeni jedno za drugo”, sigurno se misli na Devicu i Bika. Oboje imaju sposobnost da izbalanisraju snove onog drugog. Oni mogu biti sjajni poslovni partneri i najbolji prijatelji. Ipak, onda kada su u vezi, oni su jedan od najjačih parova i razumeju se na nivou koji nikada ne bi dostigli sa nekim drugim znakom.

Bik je samouveren i ima odličan ukus, što privlači Devicu. Devica, sa druge strane, ume da prizemlji Bika. Zbog ovoga, oni se privlače i uživaju u međusobnom društvu. Kada su zajedno, oni razumeju šta je važno u životu i znaju kako da njihov zajednički život bude ispunjen i srećan.

1. Vaga i Rak

Rak i Vaga upotpunjuju jedno drugo. Dok su Rakovi ekstremno emotivni, Vage su prilično razumne. Ipak, uprkos njihovom razumu, Vage su veoma prohtevne, a tu njihovu potrebu Rak najbolje ispunjava. Rak uspeva da učini da se Vage osete željenim i voljenim. Ova dva znaka su rođeni prijatelji. I Rakovi i Vage se osećaju ugodno sa nekim ko ih potpuno razume.

Zato, kada su zajedno, veza između njih postaje toliko jaka da ih je nemoguće razdvojiti. Kada se ova dva znaka sretnu, oni ne žele da pričekaju sa venčanjem. Čim uvide koliko se razumeju, oni ne gube vreme i odmah počinju sa planiranjem zajedničkog života. Rakovi oduvek žele da se skrase i njima će ovaj rani brak uvek funkcionisati.

HOROSKOP OTKRIVA TAJNE VAŠIH MUŽEVA: KOJI VOLI DA ŠVRLJA SA STRANE A KOJI TE NIKAD NEĆE SLAGATI

HOROSKOP OTKRIVA KAKO ON VOLI: AKO MU NE POSVETIŠ DOVOLJNO PAŽNJE OHLADIĆE SE