in

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA LJUBAVNA VEZA NIKAD NEĆE USPJETI

Možda astrologija zna više o našim srodnim dušama nego što si to usuđujemo priznati? Ne slažu se svi znakovi zodijaka jednako dobro, a ako je suditi prema zvijezdama – ovo su definitivno najlošiji horoskopski parovi.

6. OVAN (21.3. – 19.4.) I JARAC (20.1. – 18.2.)

Ovnovi vole kršiti pravila dok ih Jarčevi vole stvarati. Ovan će se stalno osjećati kao da je kritiziran. Spontanost je dio osobnosti Ovnova koji ne može (i ne treba!) zanemariti, dok Jarac ne može ni na običnu večeru otići bez da prethodno ne rezervira stol. Oboje ste ambiciozni, ali Jarac radoholičar je oženjen za posao.

5. BIK (20.4. – 20.5.) I VODENJAK (22.12. – 19.1.)

Bik voli neka uspostavljena pravila i tradiciju, a slobodoumni Vodenjak poštuje sve osim reda. U vezama je Bik jako srdačan, otvoren i romantičan, dok Vodenjak živi na čudnoj granici između paradoksa logike i buntovništva. Vodenjak nikad neće shvatiti potrebu Bika da svaki dan čuje “volim te”. Plus: Vodenjaci su preškrti da plate sve one luksuzne stvari, večere i putovanja o kojima Bik sanja…

4. BLIZANCI (21.5. – 20.6.) I ŠKORPIONI (23.10. – 21.11.)

Ovaj par je idealan u igri zavođenja (čitaj: svakodnevne se*si poruke i fotke na Snapchatu su nezaobilazne!), ali čim pokušate definirati neke stvari, nastaju problemi. Škorpion zahtjeva posvećenost i vjernost praktički od prve puse, a Blizancima je više do cool flertanja i eksperimentiranja. Zbog toga bi Škorpioni u ovakvoj vezi mogli postati jako paranoični i ljubomorni.

5 ZNAKOVA DA JE ZALJUBLJEN U SEBE A NE U TEBE

MRAČNE TAJNE U VEZAMA: OVOM ZNAKU JE NEMOGUĆE UDOVOLJITI, A OVAJ MUČI PARTNERA IGNORISANJEM