in ,

5 ZNAKOVA DA JE ZALJUBLJEN U SEBE A NE U TEBE

On sija, ma on zaslepljuje kako sija. On je šarmantan do bola. Ali, on je toliko zaljubljen u sebe, da nikako ne može voleti i vas.


On voli da iskorišćava i ne obraća puno pažnju na to da li će nekog da povredi. Pošto voli da bude obožavan, praviće se fin sve dok ne upadnete u njegovu klopku.

Kada jednom završite sa takvom osobom i kada pokupite delove svog srca i odlučite da krenete dalje, svakako ćete želeti da izbegnete takvu osobu.

Pošto je „bolje sprečiti nego lečiti“ uvek u modi, pripremile smo za vas 5 znakova koji bi mogli da ukazuju na to da je neko narcis da biste takve muškarce odmah mogle zaobići u širokom luku.

Nastavite sa čitanjem 🙂

Oni mnogo vole da budu u centru pažnje

Kada ste u izlasku sa takvom osobom ona će se na sve načine truditi da bude u centru pažnje i da svi drugi  budu u njenoj senci.

Ali isto tako želeće da vi budete ponosni zato što je baš vas izabrala da budete njena pratnja.

Narcisi ne vole da je neko drugi u centru pažnje

Zapravo, diže im se kosa na glavi od toga. Postaju ljuti ako se centar pažnje skrene na neku drugu osobu.

Oni veruju da su bezgrešni

Narcisi zapravo sebe vide kroz ružičaste naočare i očekuju isto i od vas. Teško podnose kritike bilo koje vrste i lako se ljute zbog toga.

Igraju po svojim pravilima

A i ta pravila krše onda kada oni misle da treba. Zato što svet vide samo iz svoje „volim samo sebe“ perspektive, vaši pokušaji da oni stvari sagledaju iz vašeg ugla biće osuđeni na propast.

Žele da imaju moć nad svima u njihovoj okolini

To postižu tako što su prvo fini i divni, a kada se ljudi upecaju onda oni postaju manipulatori. Kada nisu u pravu neće hteti da se izvine već će pronalaziti argumente zašto su oni zapravo u pravu.

 

Dajte im prst i uzeće vam celu ruku za vrlo kratko vreme.

7 ZNAKOVA KOJI DOKAZUJU DA BEŽIŠ OD LJUBAVI A DA TOGA NISI NI SVESNA

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA LJUBAVNA VEZA NIKAD NEĆE USPJETI