in

6 MUŠKIH ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI ĆE TE POVREDITI KADA SE BUDEŠ NAJMANJE NADALA

Koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni, a ne samo šminkeri koji se prave važni? Horoskop će vam otkriti ono što ste uvek želele da znate – koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni po krhko srce jedne žene?

Ovan

Uvek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak, te u potpunosti veruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvek ispituje pravila kako bi video koliko daleko može da ide, bez loših posledica po njega.

Bik

Može da bude malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprečava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo da budete, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Rak

Prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja se temelji na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može da učini nešto opasno, tada on udara.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR 2018-TE: RAK POTIŠTEN, ŠKORPIJA PUNA PLANOVA, LAVU GODI PAŽNJA

PRAVI ŽENSKI HOROSKOP: KAKAV MUŠKARAC NIJE ZA TEBE A KO ĆE TE VOLETI ZAUVEK