in

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR 2018-TE: RAK POTIŠTEN, ŠKORPIJA PUNA PLANOVA, LAVU GODI PAŽNJA

Ovan neodlučan, Bik nestrpljiv, Blizanci melanholični, Rak potišten, Lavu prija pažnja, Devica upoznaje nove ljude, Vaga mora da čeka, Škorpija puna planova, Strelcu treba promena, Jarac pod stresom, Vodolije upoznaju nove ljude, a Ribe efikasne prenosi luftika. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16. oktobar 2018. godine.

OVAN ♈

Posao
Igrali ste igru na ivici žileta, i to bi moglo da dođe na naplatu. Neko s kim niste u najboljim odnosima je prozreo vašu taktiku, i željan je osvete.
Ljubav
Toplo-hladno, i tako danima. Polako se hladite od strasti koja je isprva postojala. Pitanje je samo da li osim strasti ima još nečega višeg i vrednijeg.
Zdravlje
Moguća migrena.

BIK ♉

Posao
Vaš posao vam obezbeđuje solidna primanja, ali, prosto, uvek vam fali novca. Para vam se odlivaju iz ruku, kao da imate bušne džepove. Posvetite vreme planiranju.
Ljubav
Dolazite u situaciju da vam partner priča a da ga ne slušate. Vi smatrate da su te priče smarajuće i bez ikakvog značaja. A da li tako mislite i kada vi nešto želite da ispričate?
Zdravlje
Loša cirkulacija.

BLIZANCI ♊

Posao
Tiho i mirno jutro, bez uobičajene nervoze i stresa. Možda vas popodne jedan poziv ili SMS poruka pomeri iz te idile.
Ljubav
Danas ste u setnom raspoloženju. Maštate o prošlosti i uspomenama. Razmislite da li je prava osoba pored vas ili u prošlosti. Slobodni Blizanci mogu da očekuju avanturu.
Zdravlje
Vaš probavni trakt je blago destabilisan.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU

6 MUŠKIH ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI ĆE TE POVREDITI KADA SE BUDEŠ NAJMANJE NADALA