in

7 DANA – 7 NOVIH MOGUĆNOSTI: HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI ZA PERIOD OD 18. DO 24. MAJA 2020. GODINE

PONEDELJAK

18.05. je dan Meseca i kako je on u Ovnu, pravi kombinaciju sa Merkurom onda ga možete iskoristiti za brze akcije jer je Merkur u svom sedištu u Blizancima. Ovaj aspek daje usklađenost misli sa emocijama pa je odlično za sve što osećate, pretočite u reči akciju i lepe skladne dogovore.

Mnoge osobe se osećaju odlično što mogu iskoristiti da usklade odnos sa svojim voljenim osobama ili da pokrene neku lepu komunikaciju i akciju u porodici ili sa prijateljima. Vazdušni i vatreni znaci mogu biti pronicljivi ,sposobni da procene stvari dobro,logični i trezveni pa bi vama ovaj aspekt mogao dati lepe i povoljne dogovore i prijatna izražavanja. Pre svega ovaj aspekt je dobar sve što je vezano za porodicu ,kućui sve što je vezano za Merkur i njegove osobine.

UTORAK

19.05. je dan Marsa i kako je on u Ribama i pravi kombinaciju sa Uranom iz Bika što nam daje fizičku snagu, stvaralačku energiju i brzinu pa možete ostvariti mnoge stvari na brzinu i uspeh u pokretu koji nije vezan za jedno mesto. Zatim Mesec pravi kombinaciju sa Venerom što može doneti lepa osećanja i usklađivanje.

Ujedno Mesec pravi i kvadrat sa Jupiterom i Plutonom pa pazite kako rukovodite sa finansijama. Pazite da ne ulazite u veće investicije ili troškove a pogotovo što možete doneti pogrešnu odluku gde možete izgubiti finansiski i poslovno. Budite pažljivi i u odnosima sa ljudima i napetim situacijama koje traže od vas da donesete odluku ili neko rešenje . Moguć je i pesimizam pa ne dozvolite to.

SREDA

20.05. je dan Merkura pa će biti naglašeno sve što je komunikacija ,dogovori ,trgovina itd. Mesec ulazi u Bika gde je egzaltiran što u većini deluje pozitivno. Pri samom ulasku on će praviti kvadrat sa Saturnom što će malo dati zabrinutost ,nesigurnost i frustiranost a to je aktivno samo deo dana pa ne brinite.

Kombinacija Meseca i Marsa vas pokreće i vi sve rešavate što vam nije bilo po volji. Efikasno i u najbržem roku uklanjate prepreke ako ste ih imali. Vrlo pozitivno posle podne jer SUNCE ULAZI U BLIZANCE što nas sve pokreće u komunikaciji kraćim putovanjima,druženju ,dogovorima i svime što je simbolika Blizanaca i Merkura. i na kraju dana Mesec pravi konjukciju sa Uranom što nije najbolje ako želite nešto da pokrenete ili uradite na brzinu jer je još i Mesec u padu pa je najbolje od subote da se pokreće nešto novo.

ČETVRTAK

21.05. je dan Jupitera pa ako imate neke manje srećne okolnosti on vam može ipak naći tračak svetlosti u mraku. Venera pravi kvadrat sa Neptunom pa nam ovaj aspekt može doneti konfuziju ,veštački stvoren raj sa šarenim naočarima . Mnoge osobe mogu osećati da im voljene osobe nešto taje ili rade iza leđa pa i vi sami možete flertovati i nešto tajiti.

Može doći do zahlađenja ili čak i raskida pa zato dobro pazite i ne ulazite u tajne niti flertujte. Kada je Neptun umešan on zaista donese probleme i zamuti vodu da tek kada se stiša vidi šta se uradilo. Možda Mesec u kombinaciji sa Neptunom vam da uvid da intuitivno sagledate da grešite i ponekom pomogne da izvadi situaciju kod partnera i kod nekih tajni koje su bile skrivene od partnera.

PETAK

22.05 je dan Venere pa kako je ona retrogradna u Blizancima onda nam daje flert ,površne odnose , slatkorečivost, šarm i vraćanje nekih prošlih partnera ili u aspektu sa Neptunom ulazak u nedozvoljene veze. Odličan aspekt Meseca sa Plutonom i Jupiterom pa sve što ste planirali za finansije ulaganja i biznis možete sada sa vašim sposobnostima doći do većih finansiski dobitaka. Merkur će praviti konjukciju sa retrogradnom Venerom pa ako ste predhodnog dana imali konflikte sa partnerom sada možete otvoreno popričati šta se dešava i šta je bilo mada je Venera retro pa je teško da se iznese iskreno i da istinu priznate.

Svakako sa voljenima sa kojima ste imali konflikte sada je mogućnost da se kroz komunikaciju iznađe neki kompromis. U nastavku dana Sunce će praviti trigon sa Saturnom što je svima dobro da planiraju nešto ozbiljno na duži vremenski rok pa iskoristite to i detaljno razradite plan. Posle Mesec ulazi u Blizance i pravi konjukciju sa Suncem pa je Mlad Mesec koji pravi trigon sa Saturnom gde daje ozbiljnost,promišljenost i trezvenost.

Zatim jedan loš aspekt Merkura i Neptuna gde treba da pazite šta pričate kakve priče stižu do vas i mnoge manipulacije mogu sada da se dešavaju pa je najbolje da ne radite nešto što ne volite da se vama radi niti ne shvatajte neke misteriozne i zakomplikovane priče.

SUBOTA

23.05. Je dan Saturna što nam daje jednu ozbiljnost ,odgovornost i da treba učiti iz grešaka. Mesec iz Blizanaca je u kvadratu sa Marsom što je dosta ishitren i brzoplet aspekt. Sa ovim aspektom treba dobro paziti u saobraćaju . Subota je težak dan sam po sebi pa treba paziti da ne ulazite u svađe konflikte.

Mars je u kombinacijI sa Uranom što je dosta brza akcija,stvaralačka energija i fizička snaga. Snažni se*sualni porivi se izražavaju snažno inpulsivno i romantično u isto vreme. Tokom ovog aspekta je dosta pozitivan stav prema životu pa mnoge stvari možete da postignete na brzinu. Energiju ovog aspekta možete lepo iskoristiti.

NEDELJA

24.05 je dan Sunca a kako je ono u Blizancima što nam daje pričljivost ,senzitivnost,osećajnost gde trebamo negovati u sebi istrajnost i postojanost. Mesec će praviti konjukciju sa Venerom što je dobar aspekt da se nešto iz predhodnih odnosa popravi i dovede u harmoniju. Sa ovim aspektom je lepo ako ste slobodni da upoznate osobu sa kojom bi ušli u emotivnu vezu ali Mesec će praviti kvadrat sa Neptunom što je moguće da osetite umor, dezorjentisanost pa kako je Nedelja onda se odmorite.

Sa ovim aspektom treba izbegavati razne opijate ,alkohol ,lekove bez konsultacije sa lekarom . U nastavku dana Mesec će biti u konjukciju sa Merkurom što će nam dati da se malo presaberemo i da se bavimo našim mislima i osećanjima privatnim stvarima ,porodicom ili neke nove aktivnosti.

Astrolog: Željka Knežević

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2020: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2020: POTRUDITE SE DA VOLJENOJ OSOBI POKAŽETE SVOJA ISKRENA OSEĆANJA