in

7 DOBRIH ALI TEŠKIH I NAPORNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Biti snažnog karaktera često znači biti težak i naporan – ako osoba ne zna da obuzda svoju prirodu tvrdoglavca, rođenog vođe, sveznalice, kritičara, introverta…

Imati čvrste stavove, biti samouveren, znati šta želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada preteramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba. Šta nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje svog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe veruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju preterano osećanja ni mišljenje drugih, loše komuniciraju… Pa koji horoskopski znaci nose oznaku “teške kategorije”.

7. Vodolija

Čovek bi pomislio da će s Vodolijama, zato što su tako liberalni i otvorenog uma pa prihvataju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Nažalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim ko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodolije nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumevanja za njih i budu svesni njihove osetljivosti. Vodolija neće razgovarati o tome šta je muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig šta joj je, njena osećanja tretiraš kao najvažnije. S Vodolijom je teško znati na čemu si, voli li te ili joj ideš na živce.

6. Ovan

Ovnovi su zabavni – dok ih poštuješ kao vođe i udovoljavaš njihovim zahtevima. Ne mare previše za tuđe mišljenje i retko razmišljaju o posledicama svojeg ponašanja. Dok god ti ne smeta da uvek grešiš jer je Ovan uvek u pravu, fino ćeš se slagati s ovim zodijačkim znakom. S druge strane, ako ne voliš okršaje, rizike i dvostruka pravila, imaćeš s Ovnom dosta problema. Zahtevni su partneri i doslovno nemaju strpljenja. Teško će priznati da su pogrešili, radije će stvar odignorisati i praviti se da se nije ni dogodila. Ako imaš neki problem s Ovnom, zaboravi da ćeš to rešiti razgovorom, oni imaju pametnija posla od sedenja i razgovaranja.

5. Škorpija

Škorpije su poznati po tome da uzimaju šta žele i kad žele i dovraga sa svima koji im se nađu pri tom na putu – znaju da budu neverovatno dominantni. Kad se Škorpija naljuti, ne želiš da mu budeš blizu jer se neće nimalo obuzdavati da svoju ljutnju pokaže,a kad je ljubomorna i uvređena, teškoju je urazumiti. Pomisli li da joj je neko lagao ili ga na neki način izdao, neće s njime o tome raspravljati. Jednostavno će prekinuti sve kontakte, verovatno smišljajući i kako da se osveti. Sjajne su u pronalaženju nečije slabe tačke i iskorišćavanju toga.

4. Blizanci


Blizanci su tako šarmantni i ležerni, ali veliki je izazov pa i pomalo frustrirajuće ne samo naterati ih da te slušaju šta govoriš nego i zadržati njihovu pažnju. Blizanci su vrlo osetljivi i mogu se osetiti povređeno čak i kad nema previše razloga za to. Glavna strategija kad se su povređeni ili ojećaju da ih ne poštuješ je da se prave ravnodušnim. Usto, Blizanci će reći jedno, a uraditi nešto sasvim drugo. Nikad s njima ne znaš na čemu si i jesi li nenamerno uradila nešto pogrešno što vodi u katastrofu.

3. Vaga

Kad Vaga oseti da je neko ugrožava, sukobiće se s tom osobom i neće se suzdržavati. Vage u svojoj kritici znaju biti vrlo grube, pa ćeš možda zažaliti ako upitaš Vagu da ti kaže šta misli o nečemu što radiš. Znaju da se ponašaju vrlo osuđujuće, a ko želi da bude osuđivan dok jednostavno pokušava da razgovara? Znaju da budu izbirljive i katkada izgleda kao da traže i najmanju grešku u koju će upreti prstom. Uverene su da znaju kako treba nešto uraditi i poprilično su sigurne da ti to ne radiš dobro.

2. Bik

S Bikom se nije lako slagati jer je tako tvrdoglav. Kad za nešto zapne, nema puno mesta za raspravu o tome. Koncept kompromisa uopšte ne razumeju i teško će promeniti mišljenje ili uvažiti tuđe argumente jednom kad su odlučili da su u pravu. Iznenađujuće (ili nije?), Bik može biti grub i neosetljiv na tuđa osećanja – pregaziće ih kao parnim valjkom. Razgovor s Bikom često zato nalikuje razgovoru sa zidom.

1. Jarac

I Jarčevi takođe misle da sve znaju bolje od drugih i znaju da budu neverovatno tvrdoglavi. Ne vole da rizikuju niti da izlaze iz svoje zone komfora pa ako pokušaš da ih na tako nešto nateraš, biće frke. Jarčevi mogu biti jako, jako zatvorenog uma. Imaju tendenciju da šefuju ljudima i da budu opsednuti kontrolom zbog čega su se našli na listi najtežih horoskopskih znakova.

OVAKO SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PLAŠI I UDALJAVA SEBE OD PRAVOG MUŠKARCA

KAD BI MUŠKARCI RADILI OVE STVARI ŽENE BI IH ŽELJELE STALNO