in ,

KAD BI MUŠKARCI RADILI OVE STVARI ŽENE BI IH ŽELJELE STALNO

Žene su drugačije nego muškarci kada je intima u pitanju i često im trebaju malo drugačiji poticaji da bi bile raspoložene za seks. Zato, dečki, obratite pažnju na neke stvari.

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka – žene bi gotovo uvijek bile raspoložene za seks – barem tako tvrdi spisateljica Holly Riordan. Nabrojala je kojih 12 stvari bi muškarci trebali raditi da bi partnerice željele biti intimne s njima.

1. Flert

om Flertujte pomalo tijekom cijelog dana, umjesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno cijeli dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost.

2. Predigra

Angažirajte se oko predigre, umjesto da je odmah hvatate za intimne dijelove, poljubite je nježno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Vidjet ćete kako će postati zainteresirana za seks.

3. Govorite joj slatke stvari

Umjesto da joj stimulirate tijelo, stimulirajte njezin um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje točke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put vidjeli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

4. Stavite svoj najbolji parfem

Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrirajte i na njezina druga osjetila – naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

5. Budite romantični

Budite klišej. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste vidjeli u romantičnim komedijama. Bit će joj drago i mislit će kako je to jako slatko.

6. Zavodite ju kao prvog dana

Ne dopustite da strast među vama izblijedi.

7. Dirajte prava mjesta

Njezin vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.

8. Angažirajte se oko nekih poslova

Iznesite smeće, operite posuđe, složite osušeno rublje… Iznenadite ju tako da kada dođe kući – jednostavno bude sretna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke. foto: Dreamstime

9. Neka se osjeća lijepo

Neka se uvijek osjeća posebno, kao da je najljepša i najseksipilnija žena na svijetu. Nije dobro dopustiti da stvori dojam kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerica.

10. Izmasirajte ju ponekad

Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nježno, i gledajte kako se opušta.

11. Potrudite se malo više

Nosite čistu odjeću. Odjenite traperice koje vam dobro stoje, u kojima vam guza izgleda seksi, i znate da ona to vidi. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve – tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.

12. Budite džentlmen

Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

 

7 DOBRIH ALI TEŠKIH I NAPORNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

OVA ODJEĆA PRIVLAČI NEGATIVNU ENERGIJU: UKLONITE JE I BIĆETE SRETNIJI!