in ,

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE

 Ništa lakše nego smuvati dečka. Ukoliko poradite na ovim osobinama koje svaka žena ima, videćete koliko smo u pravu. On neće moći da vam kaže ne, ako ga napadnete svojim nepobedivim oružjem koje je od rođenja u vašim rukama, samo treba naučiti da ga koristite.

Osmeh i pogled

Prava zavodnica se uvek smeje. Ne na sav glas kao dvorska budala, ali uvek joj je osmeh na usnama. Sa osmehom se svađa, sa osmehom prima kompliment, kritiku, osmehom i zavodi.
Ona je duhovita, opuštena, voli šalu i na svoj račun. Ona je elokventna i bistra. Svojim osmehom i mimikom usana, koje su uvek premazane crvenim ružem ili sjajem, prosto mami na poljubac.

Svoju veštinu zavođenja samo upotpuni dugim pogledom ispod obrva. Kad joj muškarac uzvrati pogled, ona se nasmeje i klimne glavom, dajući znak za prilazak. Često ume da trepće i da gleda ispod oka sa blagim smeškom. Njena igra pogleda i osmeha, toliko je uvežbana da ne postoji muškarac koji bi joj odoleo.

Inteligencija i obrazovanje

Zavodnica zna da nije sve u izgledu, tako ona radi na sebi i na svom obrazovanju i inteligenciji. Muškarcima se sviđa njena oštroumnost, način komunikacije. Oni vole kad žene imaju širok dijapazon tema o kojima mogu da razgovaraju. To im pokazuje da im sa njom nikada neće biti dosadno i da će uvek imati ravnopravnog sagovornika.

Ona uvek čita, posećuje razna predavanja i pre ćete je videti u biblioteci ili pozorištu nego u kafani. Uvek se trudi da proširi svoje vidike i da vežba svoj um. Zna da je u komunikaciji moć i da je uvek korak ispred ako na svako pitanje ima pametan i konkretan odgovor.

Nju nikada nećete zateći nespremnu, u sekundi se izvuče čak i ako se na prvi mah čini da je saterana u ćošak. Ona je uvek vođa igre, ali će učiniti da izgleda kao da je on glavni.

U tome i leži njen uspeh, radeći na sebi dobro je proučila psihologiju muškarca i od lovca pravi plen, a on to i ne primeti, šta više uživa u njenoj igri zavođenja.

Kultura i stav

Kada zavodi, uvek je odmerena. Vaspitanje i moralna načela koja su duboko usađena u njoj ne dozvoljavaju joj da bude prosta. Svaki njen pokret je odmeren, a svaka reč je dobro promišljena i potkovana argumentima. Posećuje sve kulturne događaje, muzeje, širi krug prijatelja iz tog miljea. Njeni maniri su maniri prave dame, a takav stav i ima. Ona ne dozvoljava da je neko ponizi ni na koji način. Pogotovu ne ponižava sama sebe. Zna koliko vredi i ne pristaje na manje zauzvrat.

Pažljivo bira svoje partnere iz istog ili višeg sloja društva. Svoj stav brani iskrenošću i poštenjem, nije sklona igrama i manipulacijama. Ona zna da je čista situacija najkraći put do muškog srca. Njihove igre prezire i smatra ih detinjastim. Čvrsto stoji na svojim nogama i zna da je ona tvrđava koju treba dugo osvajati da bi se došlo do blaga koje je unutra sakriveno. Okružena je lavirintom i smišljeno sama navodi muškarca kojeg želi na pravi put do njenog srca.

Stil i držanje

Žena koja uvek drži do svog stila i držanja. Pravu zavodnicu nikada nećete videti nenašminkanu i loše obučenu. Ona zna da muškarac prvo gleda spoljašnost pa tek onda gleda stav i karakter.

Ona je negovana, uvek sređena i uvek lepo miriše. Jasno joj je da mora da zagolica nozdrve odmah na upoznavanju. Obavezno nosi štikle, to joj daje lepu liniju zadnjice i leđa. Ispravljena ramena, pogled u visini očiju i prav vrat.

Tako pokazuje stav i ozbiljnost. Kad muškarac vidi ženu sa stilom, čije je držanje čvrsto i koja gleda u oči, on pada na kolena pre nego što je i upozna. Ona je toga svesna i to je čini ženom koja ne dobija NE kao odgovor.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: PERIPETIJE NA LJUBAVNOM PLANU, UDALJAVANJE OD VOLJENE OSOBE