in ,

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH 5 SITUACIJA, ODMAH RASKIDAJ SA NJIM!

Od ultimatuma i zajedničke odluke do raskida “iz vedra neba” – svako je iskusio barem jedan. Iako su svi neprijatni, neki od njih deluju sasvim oslobađajuće.

Raskid veze je iskustvo koje je svako barem jednom iskusio u životu. Koliki trag ostavlja zavisi od veze koju ste stvorili s bivšim partnerom, da li gajite i dalje osećanja prema njemu ili ste spremni da nastavite dalje. Prekid tako može biti zajednička odluka, može biti posledica agresivnog ispada ili jednosmerna ulica. Srce vam prema tome mogu slomiti na više načina.

5. Zajednička odluka

Nakon zajedničkih godina došlo je vreme da svako pođe na svoju stranu. Partneri su zajedno odlučili da se više ništa ne može spasiti i da bolje funkcionišu kao prijatelji nego par. Ovakav raskid veze je bolan, ali mirran i može delovati oslobađajuće.

4. Prisilni raskid

U ovaj se raskid umešao život. Par najčešće raskine zato što se jedan od partnera seli u drugi grad, treba da se usredsredi na školu ili je prihvatio novi posao u inostranstvu. Takve su veze najčešće tek na početku, a ni jedna ni druga strana nije se spremna na žrtvovanje za vezu na daljinu.

3. Ultimatum

Veze iziskuju puno truda i ponekad parovi mogu upasti u kolotečinu koja razdire njihov odnos. Njegovi odlasci na trening ili njena opsesija šopingom – to može uništiti vezu, pa najčešće jedna strana preti da će prekinuti vezu ako se njihova bolja polovina ne popravi. Međutim treba imati na umu da promeniti nekoga nije nimalo lako, naročito ako on to sam ne želi.

2. Prevara

Razlog za raskid veze u ovom slučaju je prevara. Jedna strana ne može da pređe preko takve greške ili možda druga ni ne želi da nastavi vezu. Ovaj prekid je izrazito bolan jer je jedan partner povređen i teško mu je da nekome ponovno veruje. Oporavak može biti jako dug.

1.Prekid “iz vedra neba”

U jednom trenu sve je savršeno, a u drugom se već sve srušilo. Partner je odlučio da raskine, a druga strana nije sigurna zašto. Nije bilo nikakvih znakova, a vi ste bili sigurni kako ste srećni i da vas čeka zajednička budućnost. Ovo iskustvo je traumatično, pogotovo zato što je bilo neočekivano. Ljudi mogu da počnu da sumnjaju u sebe i da se samookrivljuju zašto nisu ranije uočili da nešto ne štima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. DECEMBRA 2020: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2020: VREME JE DA SE POKRENETE, MOGUĆ JE INTERESANTAN EMOTIVNI SUSRET