in

AKO BILO ŠTA OD OVOGA RADIŠ U POGREŠNOJ SI LJUBAVNOJ VEZI

Ponekad je teško reći kako tačno znamo da smo našli nekog pravog za sebe, ali srećom lakše je dešifrirati znakove da smo s nekim pogrešnim. Ako se ovo nalazi na spisku stvari koje radite zbog njega, definitivno ste s onim koga treba odmah da otpišite iz svog života.

Morate da ga “jurite!

Stvar je jako jednostavna – muškarac koji je stvarno zainteresiran za ženu potrudiće se da ona to i sazna. Onaj koji nije – neće. Nažalost, neki koji ne žele ništa svejedno vole osećaj da žena trči za njima pa ništa ne govore.

Za sve se morate mnogo da se trudite

Ako mislite da ga uspešno zavodite jsamo zato što ste usepli da ga nagovorite da se vidite čak i kad baš nije hteo, grešite. Da stvarno želi da vas vidi, ne bi morale da ga uopšte nagovarate.

Očekuje da se promenite

Svi se u vezi malo menjamo, ali ako frajer od vas očekuje da zbog njega menjate izgled, stil ili uverenja da bi te uopštee prihvatio, definitivno ste pronašla pograšnog.

Lažete kako bi ga opravdali

Sebi svakodnevno, a počele ste po potrebi da lažete i drugarice kad misliš da bi njegovo ponašanje moglo zvučati neprihvatljivo. Tu i tamo treba obraniti svog dečka, ali ako ga branite pred svima, možda je pravi problem u njemu, a ne u drugima koji ga “ne shvataju.”

2 NAJVAŽNIJE STVARI KOJE MORAŠ RAZMOTRITI PRIJE BRAKA

U ČETVRTAK SAM IMALA 72 KILOGRAMA, A U SUBOTU 67: POPILA JE ČAJ OD PERŠUNA SKUHAN OVAKO