in

BEZOSJEĆAJNE GROMADE: OVAJ ZNAK JE UBIJEĐEN U SVOJU VELIČINU I NEZAMJENJIVOST

Bezosjećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca. Ubijeđeni su u svoju veličinu i nezamjenjivost, prikriveni despoti ukoliko to ne mogu otvoreno da pokažu, a javni tirani ukoliko im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos.


Jarac je neko na koga ćete često samo “bacati u prazno” svoje emocije. Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da samo njihova riječ treba da se poštuje i bespogovorno sluša, a kada su u podređenom položaju nemilice se ulizuju onima koji su iznad njih, jer žele da uspiju, a za taj uspjeh im nije bitno šta treba da urade.


U suštini su užasno nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspjeha, boje se da se otvore emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje ličnosti. Kada se razbjesne, nemoguće ih je kontrolisati, mogu da budu užasno agresivni i nevjerovatno okrutni.


Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari, ukoliko smatraju da ste nepodobni da im budete partner mogu vas držati kraj sebe neko vrijeme, dok ne nađu nekog pogodnijeg koji ispunjava sve uslove za brak i porodicu.


Ukoliko želite da pobjegnete iz ovog odnosa, budite samo svoji, slobodni i ekscentrični, oni to ne podnose.

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2019: PROLAZIĆETE ZANIMLJIVA ISKUSTVA SA VOLJENOM OSOBOM

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI