in

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2019: PROLAZIĆETE ZANIMLJIVA ISKUSTVA SA VOLJENOM OSOBOM

Ovan

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštajte se.

Bik

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Sasim jednostavno i dobro.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

Blizanci

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidjet ćete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi i skromniji.

5 ZNAKOVA KOJI SU NAJVEĆI MAJSTORI DRAME U TRUDNOĆI

BEZOSJEĆAJNE GROMADE: OVAJ ZNAK JE UBIJEĐEN U SVOJU VELIČINU I NEZAMJENJIVOST