in ,

CIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: IZABERI JEDNU OD 5 KARTI I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

Verujete li u to da postoje ljudi koji imaju tu moć da proriču sudbinu, odnosno da prevdide događaje pre nego što se oni dese? Mnogi od vas će verovatno reći da je to čista glupost, ali šta mislite, da vama neko kaže, pa da se to ostvari?

Čuda se dešavaju, mada retko. Kako god, mi se nećemo ovog puta baviti time šta je istina a šta nije, već ćemo vam, ovog puta samo ponuditi pet karti, i vi, ako verujete, ili ako jednostavno želite da se zabavite odaberite jednu od njih, pa pronađite rešenja koja se nalaze ispod teksta.

Pred vama je pet naizgled sličnih, ali nikako istih karata.

Svaka od njih ima svoj simbol, i svoje značenje. Pogledajte ih, pa onda, kada odaberete jednu, pročitajte značenje…

KARTA “A” – ona označava KRALJICU:

Vi ste neko ko jako voli život, ali zna i da ga živi. Takođe, vaš život nije bio nikada lagan,i uvek su vas neki problemi pratili ali retko ko može da sruši vašu čeličnu volju i naravno, vašu snagu i borbu da ostvarite svoje snove.

Za vas je život kao jedno klupko koje se odmotava i vi jednostavno prihvatate sve što vam sudbina nameni, ali se ne mirite sa tim. Za svaki problem koji se pojavi vi ćete naci rešenje, i kada je najgore i najteže daćete sve od sebe da ružne bolne trenutke preživite i očekujete bolje dane.

Teško da postoji veći optimista od vas. Upravo to je razlog što ste toliko voljeni medju ljudima koji vas okružuju. Upravo vi ste mnogima najbolji prijatelj i rame za plakanje.

Iako ste izabrali kartu koja označava lagodan zivot, to sa vama nije slučaj, jer vi u luksuzu nikada niste uživali, ali sa druge strane, poput pravog kralja, ili kraljice, celog života vodite neke borbe. Sa samim sobom, ili onu najvažniju borbu a to je svakako da budete srećni!

KARTA “B” – ona označava PREPREKU:

Vama je reč prepreka verovatno jako poznata! Kako i ne bi bila, kada se vi celog života borite sa istom? U svakoj životnoj sferi, u svakom trenutku vašeg života, jednostavno od kako znate za sebe.

Uvek kada pomislite da su jednostavno došli srećni dani, pojavi se nešto što vasu sreću sruši poput kule od karata. Nekada vam se čini da se sudbina urotila protiv vas i da jednostavno nikada nećete pronaći duševni mir. Međutim, sa druge strane, uprkos svim tim problemima, vi imate u sebi neku tajanstvenu moć koja vas drži jakim i snažnim i daje vam podstrek da i tu prepreku pobedite.

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: SAMO ONI SU NAJJAČI ZNACI U HOROSKOPU

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA