in

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BLIZANAC I BLIZANAC

Ova veza nikada neće biti statična, ali isto tako možemo reći da neće ni večno trajati. Jedan drugome neće dozvoliti da iznesu svoje mišljenje i dobiju pravo na reč. U ovoj vezi Blizanci mogu uspeti samo ako su u pitanju umni poslovi, a to se posebno odnosi na poslove mode i izdavaštva. Brak između osoba rođenih u znaku Blizanaca, bi bio pun napetosti i trzavica, što bi se moglo negativno odraziti na njihovo zdravstveno stanje, posebno na nervni sistem. Jednom rečju, ovaj brak bi doneo malo mira i puno trzavica.

BLIZANAC I RAK

Da bi se održala, ova veza zahteva mnogo odricanja, truda i tolerancije kod oba partnera. Međutim, ako Rak uloži dodatni napor i uspe da podeli interesovanje Blizanaca, različita raspoloženja Raka mogla bi da zainteresuju osobu rođenu u znaku Blizanaca. Rak kao romantik i idealista, stalno dolazi u sukob sa praktičnim Blizancem, koji racionalizuje ljubav. Rak je sposoban za veća društvena uzbuđenja i zanos, što je Blizancu smešno, jer on nije sposoban za duboku društvenu ljubav, koja je tako tipična za Raka.

BLIZANAC I LAV

Naročito je česta, tipična i harmonična veza ova dva znaka, kada je žena rođena u znaku Blizanaca, a muškarac u znaku Lava, mnogo više nego obratno. Lav dominantan i jak, logično hoće da podredi svog partnera, što Blizanac rado prihvata, a sve ovo je uslovljeno astronomskim konstalacijama Sunca i Merkura. Harmonija između ova dva znaka je potpuna.

CIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: IZABERI JEDNU OD 5 KARTI I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA