in

DAME, OVA PITANJA NIKAKO NE POSTAVLJAJTE SVOM PARTNERU

Mnogi se pitaju šta učiniti da bi održali vezu, ali se mali broj ljudi pita koji to postupci mogu uneti nemir u odnos. Ova pitanja muškarci nikako ne vole.

“Da moraš da biraš između piva sa ortacima i večere sa mnom, šta bi izabrao?”, “Kako bi reagovao kada bih te prevarila?”, “Misliš li da bismo se sreli i da smo rođeni u dve različite zemlje?”- ovo su samo neka od pitanja koja muškarci ne vole da čuju, a žene obožavaju da ih postave.

Pripadnice nežnijeg pola na ovaj način žele da se uvere u partnerovu ljubav, ali muškarci se u situacijama kad na scenu stupe hipotetička pitanja osećaju kao u nebranom grožđu. Svesni da su na testu, trudiće se da daju najbolji mogući odgovor, što može da potraje.

I dok on razmišlja, ona se nervira pitajući se da li je toliko teško dati odgovor. Ako ne želite da dovodite partnera u neprijatnu situaciju, ne postavljajte mu često ova pitanja, savetuju stručnjaci za veze.

Kada to, ipak, uradite, nemojte ga osuđivati zbog odgovora, čak i kada vam se ne sviđa. Tako će on steći sigurnost, pa sledećeg puta možda bude otvoreniji i spremniji za ovu vrstu razgovora.

POMOĆU HOROSKOPA SAZNAJ DA LI TI JE VERAN: BIKA MRZI DA ZAVODI DRUGE, RAKOVI SU NAJNEVERNIJI

PERIOD KAO STVOREN ZA PRELJUBE: AKO SE VAŠ PARTNER BAVI NEKIM OD OVIH ZANIMANJA POSTOJI OPASNOST DA VAS PREVARI