in

DA SE ZNA – ŽENA U OVOM ZNAKU JE GAZDARICA NA POSLU ALI I U KREVETU

U svetu astrologije, biti žena u ovom znaku je nekako baš kul – ali ne i nužno popularno. Vi niste ona koja prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje.

Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Dejting sa vama je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas terati da se uvek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje.

Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”. Velike su šanse da dok se budete drali “Nemoj da mi govoriš kako se osećam”, shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla.

ŽENAMA U OVOM ZNAKU NIJEDNA NIJE NI DO KOLENA: KRASI IH 10 OSOBINA I POTPUNO SU DRUGAČIJE OD OSTALIH

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJVIŠE VEZUJU ZA PARTNERA ALI I NAJVIŠE SE RAZOČARAJU