in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2020: MOŽDA VAŠ PARTNER IMA VIŠE PROBLEMA NEGO ŠTO MOŽETE DA PRETPOSTAVITE

💜 NOVO! NOVO! NOVO! 💜

Cici Mici ti je spremila i kompletan GODIŠNJI horoskop za 2021:

OVAN, BIK I BLIZANCI

RAK, LAV I DEVICA

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC

JARAC, VODOLIJA I RIBE

Merkur prelazi u znak Strelca na samom početku meseca decembra, a gde će boraviti narednih mesec dana. Ova planeta vladar je naše komunikacije, misli i unutrašnjeg “ja” i njen prelazak u novi znak ima veliku važnost za svaki znak horoskopa, ali ponajviše za sve vas rođene u znaku Strelca, Blizanca i Device.

Moguća preterivanja u komunikaciji, idejnom planiranju, pojačana potreba za kretanjem i drugim aktivnostima, sve do totalnog kolapsa snaga, koje će rezultirati opštom zbrkom i nemoći da se izborimo s mišlju šta zapravo od sve zamisli možemo zaista i želimo.

Pokušajte da postojeći rizik danas ublažite prethodnim planiranjem u skladu sa mogućnostima.

Ovan

POSAO
Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.
LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
LJUBAV
Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Lav

POSAO
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV
Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego sto progovorite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

 

POSAO
Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
LJUBAV
Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. DECEMBRA 2020: MANJE ĆETE PRIGOVARATI, PA ĆE VAŠ PARTNER POSTAJATI SVE SRETNIJI I ZADOVOLJNIJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2020: DANAS SU MOGUĆI ZANIMLJIVI DOGAĐAJI U LJUBAVNOM ŽIVOTU