in

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. DECEMBRA 2020: MANJE ĆETE PRIGOVARATI, PA ĆE VAŠ PARTNER POSTAJATI SVE SRETNIJI I ZADOVOLJNIJI

KLIKNI OVDE I PROČITAJ ŠTA TE ČEKA!

OVAN

Vaš partner osjećat će se dobro, ali vama će cijelo vrijeme nešto nedostajati. Razmislite što je to. Ipak, tokom ovih dana postajat ćete sve više svjesni da nestaju blokade koje su vas mučile u osobnim odnosima. Na vašu sreću.

BIK

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

BLIZANCI

Na miran način vi ćete pokušati pregrmiti ovaj praznjikavi period. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sad to ne dopuštaju.

RAK

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve sretniji i zadovoljniji, a u konačnici i vi sami. Osjećat ćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

LAV

Ako se budete kontrolirali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje osobnih odnosa. Također ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

DJEVICA

Zbog toga što neke okolnosti koje neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padat će vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

VAGA

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudit ćete se poboljšati i svoj se*sualni život. Vaša najdraža osoba moći će se osloniti na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

ŠKORPION

Osjećat ćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš osobni život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu svima objaviti kako se osjećate, a ne trenutke bi sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

STRIJELAC

Ono što ste napravili, napravili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih atrakcija. Vaše ljubavno raspoloženje bit će u padu, dok će partner imati potrebu za više nježnosti. Budite taktični.

JARAC

Neki će svoju najdražu osobu povezati s obitelji iz koje potječu. Bit će to emotivan susret za obje strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi također bi se mogla naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

VODENJAK

Vjerojatni su ugodni susreti s prijateljima bilo u vašem domu, bilo vani. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši će se privatni odnosi početi dovoditi u red i malo po malo poboljšavati. Društvo će pomoći.

RIBE

Unatoč malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem osobnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020: IDEALNE MOGUĆNOSTI DA ZAPOČNETE VEOMA SKLADNU EMOTIVNU VEZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2020: MOŽDA VAŠ PARTNER IMA VIŠE PROBLEMA NEGO ŠTO MOŽETE DA PRETPOSTAVITE