in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2020: OČEKUJE EMOTIVNO ZADOVOLJSTVO KOJE ĆE VAS ISPUNITI POZITIVNOM ENERGIJOM

Mesec danas prelazi u znak svog pada, Škorpion i formira opoziciju sa Uranom. Ovo je dan je moguće da ćete biti pod velikim stresom gde su moguće žučne svađe, razlazi i izlivi besa.

S druge strane, ovo je u isto vreme odličan dan za neku akciju, Sunce je danas u trigonu sa Marsom i bude optimizam, jačaju sportski duh i šampiona u nama. Sjajan dan za Strelčeve, Lavove i Ovnove!

♈ Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

♉ Bik

POSAO
Ne dopadaju vam se nečije ideje tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.
LJUBAV
Očekuje emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro.

♊ Blizanci

POSAO
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo.
LJUBAV
Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

♋ Rak

POSAO
Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.
LJUBAV
U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba.
ZDRAVLJE
Dobro.

♌ Lav

POSAO
Delujete vešto u u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Stoga nemojte podcenjivati nečije sposobnosti.
LJUBAV
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud ili karakter. Opustite se.
ZDRAVLJE
Poželjno je da se rekreirate.

♍ Devica

POSAO
Informacije koje vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke.
LJUBAV
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način vredan poštovanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2020: LAKŠE VAM JE DA NEKOG OPTUŽITE ZA SVOJE EMOTIVNO STANJE

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. DECEMBRA 2020: ONO ŠTO ZAMISLITE U LJUBAVI BIĆE JAČE OD STVARNOSTI