in

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR 2020: DO NAS ĆE STIZATI MNOGO LAŽNIH SIGNALA, STOGA BUDITE MAKSIMALNO OPREZNI

Kvadrat Merkura i Neptuna obeležiće svojom energijom ovaj dan, kada će Neptun biti u ulozi zbunjivača, bićemo zbunjeni i sve će nam biti nejasno i zbrkano, lažno.

Do nas će stizati mnogo lažnih signala, stoga budite maksimalno oprezni. U kombinaciji sa Merkurom laži su posvuda. Ne potpisujte ništa danas. Sve proverite, sve što čujete i sve što vam dođe pod ruku.

♈ Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve probleme.
LJUBAV
Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovaj vikend.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

♉ Bik

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

♊ Blizanci

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

♋ Rak

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

♌ Lav

POSAO
Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Potrebno je da korigujete ishranu.

♍ Devica

že

POSAO
Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2020: BUDITE NESEBIČNI U ISKAZIVANJU LJUBAVI JER ĆE VAM BITI MNOGOSTRUKO UZVRAĆENO

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: VELIKE PROMENE, DEPRESIJA, LJUBAVNA SIGURNOST I STABILNOST