in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2020: BUDITE NESEBIČNI U ISKAZIVANJU LJUBAVI JER ĆE VAM BITI MNOGOSTRUKO UZVRAĆENO

Ovo je divan dan kada bi trebalo da se maksimalno opustite, Mesec je u trigonu sa Neptunom, u sekstilu sa Plutonom i u konjunkciji sa Venerom.

Ovo je dan za ljubav i posvećivanje pažnje partneru ili onima koji su tu uvek uz vas poput članova porodice. Budite nesebični u iskazivanju ljubavi jer će vam biti mnogostruko uzvraćeno.

♈ Ovan

POSAO
Ukoliko se većina saradnika protivi vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko neće imati razumevanja za vaše propuste.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili šetnja.

♉ Bik

POSAO
Ne možete da promenite osnovne uslove koji vladaju u poslovnim krugovima. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE
Izbegavajte fizičko opterećenje.

♊ Blizanci

POSAO
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje su rizik za vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.
ZDRAVLJE
Delujete uznemireno, opustite se.

♋ Rak

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
LJUBAV
Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da vas preterano razuverava u vašim emotivnim sumnjama.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

♌ Lav

POSAO
Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo saradnje.
LJUBAV
Potrebno vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

♍ Devica

POSAO
Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava vaša očekivanja.
LJUBAV
Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto samo treba da budite strpljiviji.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

AKO RADIŠ OVIH 5 STVARI MUŠKARCI ĆE UVEK BEŽATI OD TEBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR 2020: DO NAS ĆE STIZATI MNOGO LAŽNIH SIGNALA, STOGA BUDITE MAKSIMALNO OPREZNI