in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. APRIL 2020: PRIJAĆE VAM KOMUNIKACIJA SA PARTNEROM I PODSTAĆI VAS DA RAZMIŠLJATE O ODNOSU

Ovan

Posao: Danas možete biti jako slabo fleksibilni kada je vaše prilagođavanje novom poslu u pitanju. Možete biti po malo i tvrdoglavi kada je u pitanju prihvatanje nekih novih pravila koje nećete doživljavati kao vama bliske. Potrudite se da dan prođe vez vašeg bojkotovanja.
Ljubav: Poslovna dešavanja mogu uticati na vaš odnos sa partnerom i možete partnera opteretiti nekim svojim razmišljanjima. Poslušajte partnerov savet u vezi vaše reakcije na poslu. Ukoliko ste usamljeni, potrudite se da smireno razgovarate sa osobama kojima se dopadate.
Zdravlje: Osećaćete se pomalo sputano i nesigurno. Potrudite se da se skoncentrišete tokom komunikacije. Moguće su vrtoglavice. Vodite računa o tome.

Bik

Posao: Danas na poslu možete imati nesporazume sa kolegama i nadređenim zbog vašeg kašnjenja na posao i dužeg odsustvovanja tokom pauze. Obratite pažnju na pravila ponašanja u firmi, da ne biste imali problema i u budućnosti.
Ljubav: Kada dan otpočne intrigantno i ta atmosfera se nastavi tokom dana, eto idealne prilike da flertujete i igrate igre koje vi i inače volite bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne. Ceo dan može biti prilika za interesantne susrete i druženja.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Druženja će vam prijati i bićete jako opušteni.

Blizanci

Posao: Ukoliko danas radite, završavate neke zaostale obaveze koje vam stoje na pameti i ne daju vam mira. Moguće je da ćete mnoge poslove završavati i od kuće. Ukoliko danas planirate da popričate o nekoj novoj ponudi, spremite se da dobro ispitate sve uslove o poslu.
Ljubav: Strasti su danas naglašene. Ako ste u vezi, partner će biti predmet vašeg obožavanja i divljenja. Oni koji su usamljeni trebalo bi da su do sada razvili dobru komunikaciju sa osobom sa kojom se već neko vreme dopisuju.
Zdravlje: Odlično se osećate. Bićete sjajno raspoloženi i imaćete osećaj da vam je u životu sve u redu.

Rak

Posao: Danas možete biti poprilično mrzovoljni kada je posao u pitanju. Nećete imati želju da učestvujete u radu. Poslovno okruženje, kao i prostor vam mogu delovati monotono i dosadno, obzirom da ste vi neko ko voli da se kreće i bude u pokretu.
Ljubav: Danas možete samo razmišljati o ljubavi. Mašta vam može biti aktivnija nego inače. Ukoliko imate partnera, maštaćete o tome da bi bilo lepo da on postane najbolja verzija sebe i potrudi se više u vašoj vezi. Ukoliko nemate partnera, možete maštati o pronalaženju idealne osobe.
Zdravlje: Generalno ćete se osećati dobro. Moguće su česte promene raspoloženja tokom dana. Više odmarajte i razmišljajte o nekom događaju koji je na vas pozitivno delovao.

Lav

Posao: Posao vam danas može ići lagano, bez neke prevelike žurbe da završite. Nećete se ni vi truditi niti opterećivati rokovima koji su vam nametnuti za završetak posla. Ukoliko ste nezaposleni, danas možete razmišljati o ponudi koju ste dobili pre neki dan.
Ljubav: Odnos sa partnerom vam danas može proticati uobičajeno. Partner verovatno neće imati toliko vremena da bi ga provodio sa vama a i videćete ga najverovatnije samo u prolazu. Oni koji su usamljeni danas mogu videti svoju simpatiju, ali neće biti značajnijeg kontakta.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete po malo distancirani od ostalih ljudi iz vaše sredine i možete izbegavati dužu komunikaciju.

Devica

Posao: Danas vam na poslu može od ruke ići sve što je u vezi verbalne direktne komunikacije i zahteva lični kontakt. Bićete dobri u pregovorima. Oni koji su bez posla, mogu imati neki značajan intervju u vezi posla za koji su se prijavili.
Ljubav: Danas vam komunikacija sa partnerom može prijati i podstaći vam da razmišljate o vašem odnosu i o tome kako biste želeli da vaš odnos izgleda u budućnosti. Oni koji su usamljeni mogu danas razgovarati sa osobom koja im se dopada.
Zdravlje: Bićete lepo raspoloženi i imaćete potrebu da razgovarate sa svojim prijateljim i ljudima iz vaše okoline. Prijaće vam ti razgovori.

HOROSKOPSKI ZNAKOVI U PRIJATELJSTVU: KO SAMO GLEDA SEBE A KO PRVI DOLAZI KAD TI TREBA

5 NAJSJAJNIJIH RAZLOGA ZBOG KOJIH JE DOBRO DA IMATE ŠKORPIJU U ŽIVOTU