in

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR 2020: PSIHOLOŠKA TENZIJA KOJU OSEĆATE PROIZILAZI IZ EMOTIVNE SLABOSTI

Ovo je jedan krajnje miran i opušten dan, bez trzavica i loše energije aspekata, a i krajnje je vreme da se mao opustite nakon prethodnih dešavanja i sumirate dosadašnje utiske.

Mnogima od vas prethodni dani delovali su veoma motivišuće na život, pokrenuli razne događaje i aktivirali neke uspavane mehanizme, pa bi danas bilo dobro da u miru i tišini sagledate vaše postupke i uvidite da li ste pravilno postupili i šta je moglo drugačije da se uradi. Još nije kasno!

♈ Ovan

POSAO
Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite odredjeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne, kada Vas očekuju uspešna priznanja.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u »ružičaste oblake«. Nema sreće bez nečije blizine i »dodira«.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

♉ Bik

POSAO
Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da Vas oštete više nego što je potrebno.
LJUBAV
Ako Vam je stalo da neki dogadjaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i više sati aktivnog odmora.

♊ Blizanci

POSAO
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi sreću, dobitak ili emotivno zadovoljstvo
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje, ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♋ Rak

POSAO
Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju.
LJUBAV
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi. Svoj odraz najbolje možete videti u nečijim očima.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

♌ Lav

POSAO
Hladne glave i sa odredjene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni. Ponekad su situacije koje zvuče lepo i primamljivo suviše daleko od realnosti.
LJUBAV
Psihološka tenzija koju sve više osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi koja Vas uslovljava.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♍ Devica

POSAO
Potrebno je da odgovorite na nečiju ponudu ili na pitanje o poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate ili da prolongirate situacije koje utiču na bolju efikasnost u poslovanju.
LJUBAV
Često potiskujete svoja osećanja kako biste sačuvali prividni mir. Ne želite glasno da priznate, koliko Vam nedostaju emotivna inspiracija ili nečije prisustvo.
ZDRAVLJE
Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR 2020: POKRETANJE BILO KAKVIH EMOTIVNIH DEŠAVANJA MOŽE DA BUDE LOŠE

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2020: VAŠE EMOCIJE SU STABILNE I ČAK RAZMIŠLJATE O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI