in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR 2020: POKRETANJE BILO KAKVIH EMOTIVNIH DEŠAVANJA MOŽE DA BUDE LOŠE

Jedan veoma aktivan dan je pred nama sa mnogo aspekata, najpre da spomenemo trigon Merkura i Marsa koji nam pojačava mentalne moći i fokus na najbitnije, um je naoštren, volje ima napretek, reči su birane i gađaju pravo u metu.

Ne plaše vas sagovornici, naprotiv, inspirišu vas za jake mentalne debate! Budi se vođa u vama, napadate direktno i bez straha od neuspeha. Uspeh je vaš jedini cilj!

Danas je aktivan i sekstil Venere i Saturna, te je akcenat na uspostavljanju harmoničnih odnosa, potrebe za produbljivanjem veza, upoznavanjem voljene osobe na dubljem nivou, a slobodne duše neumorno će tragati za srodno dušom s željom za pripadanjem i konačnim smirenjem.

Venera ovog 15.decembra ulazi u Strelca, pa iz energije Škorpije gde je bila fokusirana na jednu osobu sada prelazi na avanturistički stil, ne želi dramu, već smeh i radost življenja! Jedini cilj koji ima je avantura i dobar provod uz obilje smeha i raznoraznih dešavanja!

♈ Ovan

POSAO
Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.
LJUBAV
Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili.
ZDRAVLJE
Moguće su vam stomačne tegobe.

♉ Bik

POSAO
Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite.
LJUBAV
Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje.
ZDRAVLJE
Vratni deo kičme vam je problematičan.

♊ Blizanci

POSAO
Možete da računate na niz srećnih okolnosti. Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.
LJUBAV
Počinjete da se zagrevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.
ZDRAVLJE
Zdravije se hranite.

♋ Rak

POSAO
Kontakti sa osobama na položaju neće biti dobri. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu, ali vam to nekako ne ide od ruke. Savet je da budete strpljivi.
LJUBAV
Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Partner će to razumeti.
ZDRAVLJE
Skloni ste povredama.

♌ Lav

POSAO
Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedelje. U slučaju da planirate nešto novo, dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama.
LJUBAV
Slobodne pripadnice znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osećate manjak energije i želite da se usmerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje.
ZDRAVLJE
Prolazna nesanica.

♍ Devica

POSAO
Napokon imate potrebu da skinete izvesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomeniti.
LJUBAV
Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promene, ali se nešto suviše dugo odlaže
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR 2020: TOLIKO STE ZATVORENI DA DRUGA STRANA NIJE SVESNA VAŠIH OSEĆANJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR 2020: PSIHOLOŠKA TENZIJA KOJU OSEĆATE PROIZILAZI IZ EMOTIVNE SLABOSTI