in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL 2020: VODOLIJE I DALJE TRPE ZBOG NESPORAZUMA IZ PROŠLOSTI, RAKOVI RAZMIŠLJAJU O STARIM LJUBAVIMA

Ovan


Posao: Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vreme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.
Ljubav: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Ukoliko imate partnera, situacija može biti uobičajena. Niti će se on nešto preterano truditi oko vas, niti ćete vi oko njega. Svako će imati svoje obaveze. Slobodni bi mogli da se što više aktiviraju u potrazi za pravom osobom.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Imaćete potrebu da se što više krećete i uživate u društvu osoba koje vam znače i sa kojima imate dobru komunikaciju.

Bik


Posao: Danas imate želju da promenite posao kojim se trenutno bavite. Osećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gde da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promeniti.
Ljubav: Partner vam danas može biti jako naporan. Smatraćete da previše priča o svim drugim stvarima, a ne o onima koje se tiču vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, danas možete izaći na piće sa osobom koja vas može aktivirati i zainteresovati.
Zdravlje: Osećate se jako napeto, čak i pod pritiskom a ni vi sami ne možete da pronađete uzrok toga. Izbegavajte ljude koji vas uznemiravaju i više odmarajte.

Blizanci


Posao: Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavce. Nemojte ulaziti u rasprave.
Ljubav: Ukoliko imate partnera, danas se mogu javiti određene sumnje kod vas. Nećete biti sigurni da li je istina ono što vaš partner priča i u šta vas uverava. Ukoliko ste usamljeni, postoji mogućnost da budete u društvu osobe koja vam se već duže vreme dopada.
Zdravlje: Osećate se odlično. Nemate nikakvih problema. Raspoloženje će biti sve bolje i bolje kako dan bude odmicao.

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. APRIL 2020: STRIJELČEVI ČUVAJU POSLOVNE PLANOVE SAMO ZA SEBE, LAVOVI SE RADUJU SUSRETU IZ PROŠLOSTI