in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL 2020: VODOLIJE I DALJE TRPE ZBOG NESPORAZUMA IZ PROŠLOSTI, RAKOVI RAZMIŠLJAJU O STARIM LJUBAVIMA

Jarac


Posao: Ukoliko ste imali nerazumevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da niste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reci ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom istog.
Ljubav: Možete biti malo odsutni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Može se desiti da vam partner govori o nečemu ili sam započinje konverzaciju, a vi ga ne slušate. Ukoliko ste usamljeni, nećete imati želju za komunikacijom sa suprotnim polom.
Zdravlje: Osetićete se umorno i neraspoloženo. Moguće su i promene raspoloženja. Trudite se da što više odmarate i provodite vreme sa osobama koje vas razumeju i umeju da vas saslušaju.

Vodolija


Posao: Imate osećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali pre par dana osećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.
Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je promenljiva. Ukoliko ste u vezi, pokušavate da promenite nešto u odnosu koji je zapao u monotoniju. Ukoliko ste slobodni, možete se danas setiti bivšeg partnera sa kojim ste proveli duže vreme u vezi.
Zdravlje: Dobro se osećate, povremeno se osećate umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte.

Ribe


Posao: Danas možete imati utisak da vam saradnici i nisu toliko pomogli da završite određeni posao, a možete čuti da u kancelariji govore da se taj posao ne bi mogao završiti bez njih. Suzdržite se nesporazuma i loših reči. Nezaposleni mogu naići na nerazumevanje potencijalnog poslodavca.
Ljubav: Partner će danas prema vama biti poprilično hladan. Nećete ulaziti sa njim u bilo kakve razmirice, jer ćete smatrati da možete planuti i da to može samo pogoršati vašu situaciju. Oni koji su Ljubav usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koju će danas upoznati.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, možete biti po malo neraspoloženi, ali kako dan bude proticao, osećaćete se sve bolje i bolje.

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. APRIL 2020: STRIJELČEVI ČUVAJU POSLOVNE PLANOVE SAMO ZA SEBE, LAVOVI SE RADUJU SUSRETU IZ PROŠLOSTI