in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR 2020: OGROMNA KOLIČINA ENERGIJE, VOLJE ZA USPJEHOM

Mesec ove srede ulazi u znak Ovna gde će se sve do subote baškariti. Ovo je period nošen ogromnom količinom energije, volje i želje za uspehom. Vreme je za akciju, bićete voljni za svaki oblik, zavisno od horoskopa preuzimaćete i ulogu vođe i inicijatora, a poštovaćete i jake lidere.

Ovan


POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte u napred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe.
ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

Blizanci

POSAO
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV
Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji vam prija.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Rak

POSAO
Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama i čini vam se da neko drugi dobija šire privilegije. Potrudite da zavedete princip ravnopravnosti u poslovnom odnosu.
LJUBAV
Potreban vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom koju imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI

SVE TI JE ZAPISANO NA TELU: LJUBAV, KARAKTER, SREĆA, KARMA I SUDBINA