in ,

SVE TI JE ZAPISANO NA TELU: LJUBAV, KARAKTER, SREĆA, KARMA I SUDBINA

Telo, kao hram duše, najgrublja je manifestaija karme. Ono je samo zgusnuta energija koja u sebi nosi zapis sudbine. Onaj ko ume da čita telesne simbole može da vidi sve što je bilo i – što će biti, jer na našem telu ima mnogo znakova koji ukazuju na sve ono što će nam se dešavati u životu.

Samo oni koji su upućeni u ova tajna znanja mogu da vide sudbinu na osnovu fizičkog izgleda.
Položaj planeta u trenutku rođenja govori o celom našem životu. Ipak, dobar astrolog, pored znanja vezanih za astrologiju, treba da zna i veštinu čitanja sudbine sa tela. Na taj način analiza je preciznija, jer ono što se vidi na telu mora da bude prikazano i u horoskopu. Dakle, konstitucija tela i njegov izgled predstavljaju zapisanu sudbinu.

Sezonska atmosferska stanja, a takođe i elektromagnetni naboj u zemlji, u vodi, vazduhu, zračenja, kao i druge vibracije nastale usled kretanja planeta na nebu, različito utiču na kvalitet psihofizičke kondicije roditelja i vitalnost njihovih spermatzoida i jajašca. Sve to, opet, utiče na razvoj i formiranje njihovog deteta koje silom karme, iz nekog razloga, postaje baš njihovo dete.

Građa odaje karakter

Kvalitet i konstituciju tela vidimo na osnovu fizičkog izgleda, ali i opipavanjem kostiju (Jarac, Saturn) naročito ramena, ruku i nogu. Jače i upadljivije kosti (naglašen Saturn) su više Jang, dok su slabe kosti Jin energija, pa su zato oni slabije i nežnije konstitucije.

Tu već vidimo da Jang konstitucija ukazuje na osobe koje su više aktivne u fizičkom i društvenom životu, dok su ove druge više mentalno i umetnički aktivne. Mekši mišići ukazuju na Jin konstituciju. To je uzrokovala hrana sa više tečnosti, povrća i voća, dok na čvršću građu mišića ukazuje Jang konstitucija zbog hrane bogate žitaricama, životinjskog porekla i minerala. Mekša muskulatura i finija koža ukazuju na prilagodljiviju prirodu, dok grublja ukazuje na manje tolerantnu i ratoborniju.

U horoskopu se ovo najčećše vidi po poziciji Marsa, po znaku Ovna i Škorpije. Ako su ovi znaci naglašeni planetama, znakom ili podznakom, onda će i telesna konstitucija biti takva. A naravno, tu se očitava i karakter.

Znak Ovna je povezan sa glavom. Standardna proporcija glave i tela po vertikalnoj dužini je 1:7. Ako je glava manja, npr. u razmeri 1:8 u odnosu na dužinu tela, onda je fizička i mentalna konstitucija ispod proseka. Ukoliko je glava po vertikali veća od prosečne dužine tela, onda je mentalna i fizička konstitucija jača od prosečne. Takve osobe su društvenije i mentalno razvijene.

Visina takođe govori ponešto o osobi i njenim predispozicijama za bolesti. Viši rastom imaju više Jin energije zbog čega imaju razvijenije mentalne sposobnosti, ali su zato osetljivi na bolesti respiratornog i nervnog sistema (Blizanci, Vodolija, Merkur, Uran).

Niži rastom se uglavnom više uključuju u fizičke aktivnosti i društveni život i skloniji su oboljenjima organa za varenje (Devica, Rak, Mesec, Merkur), kao i cirkularnog sistema (Lav, Vodolija, Sunce). Ramena (Jarac, Saturn) su takođe znak karaktera. Osobe koje imaju izrazito spuštena ramena nose više ženski karakter i skloni su estetici i umetnosti. Oni koji imaju šira ramena (u oblliku „kocke“) imaju naglašen muški karakter.

Ramena koja su blago zaobljena sa dobro raspoređenom muskulaturom nose uravnotežen karakter. Tako građene osobe su sposobne kako za fizičke i mentalne, tako i za intelektualne i estetske aktivnosti. Ukoliko je jedno rame podignuto, odnosno više od drugog, onda su na toj strani organi slabiji i osetljiviji. Naročito problem može da se javi sa plućima (Blizanci, Merkur, Strelac, Ribe) i debelim crevom (Škorpija, Pluton). Dakle, kada nađemo u horoskopu predispoziciju za neki problem, obavezno pogledamo izgled i konstituciju osobe.

Usne ukazuju na sreću u ljubavi

Usne su takođe veoma važne, kako u analizi zdravstvenog stanja, tako i u analizi ljubavnog života. Svakako da su tanke usne problematičnije i nose ljubomoru, preteranu posesivnost i česte probleme u ljubavnom životu. Pune naglašavaju strast, ali ne nužno i sreću u ljubavi. Dužina usana govori o kvalitetu ljubavnog života. Takođe treba videti da li je naglašena gornja ili donja usna. S obzirom da su usne povezane sa Venerom, njena pozicija u horoskopu će tačno potvrditi ono što usne već same po sebi govore.

Od izuzetne važnosti je i boja usana. Ružičastocrvena boja je svakako najbolja i najzdravija. Ukazuje na zaljubljivu prirodu, a često i sreću u ljubavi. Žarko crvene usne ukazuju na visok pritisak, bele na anemiju, tamne na oboljenje bubrega, tamnocrvene ukazuju na problem sa jetrom, žučnom kesom, bledoružičaste sa kožom, astmom, hormonima. Tamnoljubičasta je najgora i ukazuje na skoru smrt.

Znak udovištva

Oči i obrve govore više nego što možemo i da zamislilmo. Obrve su povezane sa Saturnom, a oči sa Suncem i Mesecom. Ukoliko primetimo neke znake na telu treba da kroz horoskop proverimo da li je to prikazano i preko planeta. Takođe, možemo da vidimo da li je osoba pod jačim uticajem majke ili oca, odnosno govori da li osoba više nasleđuje od predaka koji su po ocu ili po majci.

Leva obrva uvek govori o uticaju oca, a desna o uticaju majke. Gustina, boja, dužina i oblik obrva puno toga govore o osobi još dok ne počnemo sa analizom horoskopa. Npr. razmak između obrva ukazuje na probleme sa jetrom, gušteračom, bubrezima, srcem i dr. To automatski uslovljava neke osobine u karakteru kao što su ograničenost, tvrdoglavost, ali i emotivnu stabilnost. Ove osobe lakše podnose ljubavne probleme, raskide, razvode i sl.

Širi razmak između obrva govori o oboljenjima pluća, creva, bešike, a u karakteru donosi kolebljivost, nesigurnost, neodlučnost, manje samopouzdanja. Ako su obrve naglašeno razmaknute, onda je to siguran pokazatelj razvoda ili udovištva.

Ovo se u praksi zaista i potvrdilo više puta. Skoro mi je bila devojka tridesetih godina na analizi horoskopa i čim je ušla odmah sam primetio naglašeno razmaknute obrve. Pomislio sam da je udovica, ali sam hteo da vidim šta horoskop kaže o tome.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR 2020: OGROMNA KOLIČINA ENERGIJE, VOLJE ZA USPJEHOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2020: MOGUĆA NOVA LJUBAV KOJA ĆE SE DESITI POTPUNO SPONTANO