in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2020: UNEĆETE KVALITETNE PROMENE U VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Cici Mici ti je spremila i kompletan GODIŠNJI horoskop za 2021:

OVAN, BIK I BLIZANCI

RAK, LAV I DEVICA

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC

JARAC, VODOLIJA I RIBE

Aktivna nedelja pred nama koja je zapravo tek uvod u dešavanje koje će se desiti u ponedeljak. Neptun danas kreće direktno, pokrećući svet ideja, eureka i inspiracije! Ovo je vreme kada Ribe blistaju na pozornici, ovo je njihov dan, kao i svi koji su kreativci a koji bi danas trebalo da urone u svoj svet i izrode novo autentično delo.

Ovan

POSAO
Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.
LJUBAV
Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Bik

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.
LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci

POSAO
Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.
LJUBAV
Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.
ZDRAVLJE
Prijalo bi vam više kretanja.

Rak

POSAO
Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Razradite neke poslovne planove koji većim delom obuhvataju i finansijske konstrukcije. Pomoć saradnika vam je neophodna.
LJUBAV
Vašem partneru i vama je potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unapređivanju vašeg zajedničkog života.
ZDRAVLJE
Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

Lav

POSAO
U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi vam donelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspeh možete ostvariti ulaganjem u oblasti inžinjeringa.
LJUBAV
Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. Ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice.
ZDRAVLJE
Odličnog ste zdravlja.

Devica

POSAO
Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja.
LJUBAV
Bićete u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam doneti materijalnu korist. Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA