in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2020: VAŽNO JE DA UČINITE ONO ŠTO OSEĆATE JER ĆE VAM TO DONETI VELIKO OLAKŠANJE

Danas je samo jedan aspekt dominantan, i to konjunkcija Meseca i Marsa u Ovnu. Ovo je jedan veoma žestoka energija koju je najbolje kao takvu utrošiti na poslovne poteze, stoga obavezno danas sve što ste se dvoumili sprovedite u delo, neka se čuje vaš glas! S vetrom u leđa vama su danas mnoga vrata otvorena. Budite puni samopouzdanja i hrabro uplovite u svoje zamisli. Neka vas vodi dobar osećaj i optimizam. Svako dobro želimo.

OVAN ♈

POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

BIK ♉

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI ♊

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

RAK ♋

 

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

LAV ♌

POSAO
Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

DEVICA ♍

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
ZDRAVLJE
Nesanica.

PUN PLAVI MESEC U BIKU 31. OKTOBRA 2020: BUDI SPREMNA NA VELIKA IZNENAĐENJA I OTKRIVANJE TAJNI

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2020: PARTNER ČESTO MENJA SVOJE ODLUKE I NA TAKAV NAČIN PODSTIČE VAŠU NERVOZU