in

PUN PLAVI MESEC U BIKU 31. OKTOBRA 2020: BUDI SPREMNA NA VELIKA IZNENAĐENJA I OTKRIVANJE TAJNI

Ovo je drugi pun Mesec koji se zove još i plavi Mesec. On će biti na 8 stepenu koji pripada Škorpionu. Kako će biti u konjukciji sa Uranom onda treba da budemo spremni na svaka iznenađenja. Uran će se potruditi da vas probudi iz rutine i da vam da priliku da budete svesni nekih stvari. Iznenadni uvidi i bljeskovi sada vam mogu dati da sagledate život i stvari iz druge perspektive.

Ovaj pun Mesec u konjukciji sa Uranom mnogim osobama može izbaciti na površinu neke odgovore i tajne za kojima ste ranije tragali. Vrlo moćan aspekt koji nam daje promene ,pobune,revoluciju . Ovj pun Mesec i promene mogu se osećati sve do mladog Meseca 15.11. Kod pojedinaca može biti naglašena anksioznost ,nervoza ,nestrpljenje i da budu raspoloženi za svađu. U ovim danima dešava se kvadrat Merkura i Saturna koji će pojačati nezadovoljstvo ,nesigurnost,frustracije i depresiju pa treba biti dosta jak i skoncentrisan da sve prođe bez većih posledica.

OVAN

dragi Ovnovi vama ovaj pun Mesec pada u vaše polje finansija i imetka. Svakako da trebate biti oprezniji kada je posao i finansije u pitanju. Prioriteti su sada jako bitni i ne dozvolite da vas ponese ishitrenost . Ulašite u decu ,svoje odnose pa možete dobiti zauzvrat nešto što vas čini srećnim. Kod vas je bio fokus na zajednički novac a sada se sami fokusirate na svoja stvaralaštva.

BIK

dragi Bikovi kod vas se dešava ovaj pun Mesec u vašem polju ličnosti ,mentalnog i fizičkog. Došao je red na vas da se istaknete. Pojedine osobe se mogu osećati zapostavljeno pa bi trebale biti hrabre i staviti na prvo mesto svoje potrebe da biste bili srećni. Svakako da ostvarujete svoju sreću kroz svoj ego a partner će biti zapostavljen . Sigurno je da partner trpi već neko vreme pa mu se ovo ne sviđa gde može doći do konflikta i svađe.

BLIZANCI

dragi Blizanci vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanestom polju što je vezano za neku prošlost iz koje treba da izađete i pokrenete nešto novo. Potrebno je da budete strpljivi jer kada je Bik u pitanju stvari idu nešto sporije. Pojedini Blizanci će želeti da se malo povuku i budu sami jer su u predhodnom periodu samo trčali i bili prezauzeti. Moguće je da neka duboka pitanja izbiju na površinu koja treba razrešiti. Ne ulazite u rasprave.

RAK

dragi Rakovi kod vas je ovaj pun Mesec u vašem jedanestom polju koje je zaduženo za prijateljstva,druženja,očekivanja,a sa druge strane ljubav ,zadovoljstva ,decu ,hobije . Mnogi Rakovi shvataju da je sve to bitno u njihovom životu i da mnoge stvari od njih zavise. Bitna vam je potreba od drugih a pojedini Rakovi mogu dobiti već zarađen njihov novac. Bitno je da se opredelite za nešto što vam daje unutrašnje zadovoljstvo i mentalnu radost.

LAV

dragi Lavovi kod vas s

e ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju karijere ,jednog roditelja ili nadređenih osoba. Bitno je da budete strpljivi i sačekate nagrade za dobro urašen posao. Mnogo uložene energije sada je usmereno na vašu karijeru i uspeh. Uz malo pažnje vi stičete sigurnost koja vas vodi pravo do uspeha.Svakako da vi volite da ste u centru pažnje pa ipak to i postižete . Pojedini Lavovi treba da budu odmereniji i pažljiviji. Pojedine osobe može iznenaditi povoljna prilika za uspeh dok neke treba da se čuvaju svađa i drugih konflikta.

DEVICA

drage Device kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju koje je predodređeno za putovanja ,filozofiju ,viša učenja pa će tu biti fokus.Da bi zadovoljili svoj um i telo treba da nešto novo krenete proučavati ili negde otputovati. Kako vaš partner nikako da se fokusira na nešto već je rasejan vi imate ispred sebe cilj ka kom stremite. Pojedine Device mogu osećati neki unutrašnji nemir koji već duže vreme traje pa bi bilo dobro da pokrenete maštu i krenete u avanture da se malo opustite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2020: PRIHVATITE NOVU PRILIKU KOJA VAM SE NUDI POGOTOVO AKO STE USAMLJENI

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2020: VAŽNO JE DA UČINITE ONO ŠTO OSEĆATE JER ĆE VAM TO DONETI VELIKO OLAKŠANJE