in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020: SVE ŠTO VAM JE U PROTEKLOM PERIODU SMETALO KOD PARTNERA SADA I NJEMU SMETA KOD VAS

Ovan

Posao: Osećaćete se jako prijatno u poslovnom okruženju. Možete dobiti pohvalu za vaš rad i trud koji ste uložili u proteklom periodu. Možete biti jako zadovoljni zbog situacije koja se trenutno na vašem poslu odvija.
Ljubav: Danas vas mogu okupirati misli koje se odnose na ljubavno funkcionisanje. Ukoliko je vaš partner ono pravo za vas možete poželeti da živiti sa njim. Oboje ćete uspeti da se usaglasite oko nekih zajedničkih pitanja.
Zdravlje: Odlično raspoloženje će vas danas pratiti. Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.

Bik

Posao: Danas razmišljate o troškovima i o dobicima koji su vam izraženi. Posao vas neće toliko danas zanimati jer ćete provoditi dosta vremena vam radnog mesta. Ono što će vas zanimati jesu dobri međuljudski odnosi u kolektivu.
Ljubav: Sve ono što vam je u proteklom periodu smetalo kod partnera je i ono što je partner primetio da i njemu smeta kod vas. Otvoreno razgovarajte sa partnerom i budite iskreni kada je vaš odnos u pitanju i otvoreno porazgovarajte. Društvo zajedničko vas može još više zbližiti.
Zdravlje: Osećate se poprilično dobro i bićete još raspoloženiji kako dan bude odmicao.

Blizanci

Posao: Danas ste odlučili da sebi možete dozvoliti i po koju grešku. Jednostavno nećete mnogo pridavati pažnje stvarima koje vas inače mogu opteretiti. Bićete i više nego fleksibilni i uživaćete u društvu svojih kolega.
Ljubav: Partner vam danas i te kako prija, baš zato što ste dobro raspoloženi i imate želju da sa njim provodite vreme. Želećete da uživate u svim trenucima. Oni koji su bez partnera mogu izaći sa osobom koja im se često javlja u poslednje vreme.
Zdravlje: Sve ono što vam stvara probleme sa varenjem, danas ćete praktikovati i neće vam smetati. Ipak, nemojte preterivati sa tim.

Rak

Posao: Danas ćete se na poslu osećati jako raspoloženo i bićete jako lenji. Smatraćete da ima vremena i da prosto ne morate sada završiti sav posao koji vam se nameće. Oni koji su bez posla, danas neće biti zabrinuti što ga nemaju. Biće optimistični kada je u pitanju pronalaženje istog.
Ljubav: Osoba sa kojom ste u vezi danas će učiniti sve kako bi vas usrećila. Vi ste željni tih trenutaka i biće vam drago što je vašem partneru baš ta ideja pala na pamet. Oni koji su usamljeni, mogu imati želju da prihvate ponudu jedne od osoba koje im se udvaraju.
Zdravlje: Danas ste jako lepo raspoloženi. Moguće je da ćete preterivati sa jelom i pićem.

Lav

Posao: Danas možete doći na nagovor kolega u dilemu na koji način možete da uradite poslove . Smatrate da ste dali sve od sebe da se svi poslovi završe i da treba i druga strana da uloži trud.
Ljubav: Danas imate jako lepu komunikaciju sa partnerom i želju da sa njim razgovarate o svemu i budete mu današnja inspiracija. Uspećete u tome. Sumiraćete utiske i prepričavaćete događaje koji su vas još više spojili.
Zdravlje: Odlično ćete se danas osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u danu sa dragim ljudima.

Devica

Posao: Svesni ste da morate da date sve od sebe da poslovi budu pokrenuti onako kako ste zamislili. Posebno ako su vam partneri osobe iz inostranstva. Tu ne možete grešiti i praviti improvizacije.
Ljubav: Razmišljate danima kakvo biste mogli iznenađenje da pripremite partneru. Šta god da uradite sve okolnosti će vam ići na ruku. Ukoliko ste usamljeni, prihvatite poziv svojih prijatelja da večeras svi zajedno izađete.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti promenljivog raspoloženja, no i to ćete prevazići.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MAJ 2020: DANAS ĆETE IMATI SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: TVOJ I NJEGOV LJUBAVNI I BRAČNI BROJ OTKRIVAJU DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO