in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MAJ 2020: DANAS ĆETE IMATI SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

Ovan

Posao: Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj nameri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posetiti tokom naredne nedelje.
Ljubav: Danas možete odmarati u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu za više bliskosti i razgovora o vašoj budućnosti.. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u današnjem danu.
Zdravlje: Više odmarajte danas. Prijaće vam i lagana šetnja u društvu drage osobe. Veče može biti jako prijatno za vas.

Bik

Posao: Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.
Ljubav: Danas ćete imati sjajan odnos sa voljenom osobom. Zajedno ćete provesti dan u društvu dragih prijatelja. Potrudite se da se opustite i uživate. Oni koji su usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koja ima se dugo dopada a koja je neodlučna i ne zna šta da odluči po pitanju njihovog odnosa.
Zdravlje: Sjajno se osećate. Prija vam svaka aktivnost sa partnerom.

Blizanci

Posao: Danas se možete osećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vreme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali pre neki dan.
Ljubav: Želite što više aktivnosti sa partnerom, ali vam se čini da on nije toliko zainteresovan ili da mu fali energije da bi dostigao vaš tempo. Oni koji su usamljeni, mogu sasvim slučajno sresti staru simpatiju i poželeti nešto novo sa njom.
Zdravlje: Dobro se osećate, puni ste energije i želećete da budete fizički aktivni što više. Bavite se sportom i provodite vreme sa dragim ljudima.

Rak

Posao: Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.
Ljubav: Oni koji su u partnerstvu imaće želju da odu sa partnerom na neki jednodnevni izlet Oni koji su slobodni, mogu vraćajući se sa nekog kraćeg odmora da upoznaju osobu koja im se može jako dopasti i poželeti da sa njom ostvare dublju komunikaciju.
Zdravlje: Dobro se osećate. Krajem dana možete uživati u društvu dragih ljudi.

Lav

Posao: Danas ćete odmarati od svake vrste aktivnosti koja ima veze sa vašim poslom. Možete razgovarati sa svojim partnerom ili prijateljima o težini posla koji obavljate i o mogućim prednostima i nedostacima koje treba da savladate.
Ljubav: Današnji dan možete provesti sa prijateljima, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Partner vam neće to zameriti. Možete sa prijateljima razgovarati o vašim partnerima i o tome kako se osećate u sadašnjoj vezi.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Prijaće vam razgovori o temama koje vas opuštaju. Veče može biti jako zanimljivo i osećaćete se prijatno.

Devica

man in gray long sleeve shirt standing on brown dirt road during daytime

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba, posebno ako vam je danas radni dan, i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.
Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna i samo vas zbunjuju. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete.
Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Večeras izađite sa društvom i uživajte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2020: DAN JE STVOREN ZA SUSRETE SA LJUDIMA KOJI SU NEKADA BILI AKTUELNI U VAŠOJ PROŠLOSTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ 2020: SVE ŠTO VAM JE U PROTEKLOM PERIODU SMETALO KOD PARTNERA SADA I NJEMU SMETA KOD VAS