in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020: RAZOČARANI STE U VOLJENU OSOBU VEĆ NEKO VREME

Ovoga petka Mesec ulazi u znak Strelca u ranim jutarnjim časovima, te nam od jutra sva vrata bivaju otvorena, budimo se bistra uma, nadahnuti i spremni za nove izazove.

Naglašena je potreba za uživanjima , putovanjima, svemu onom čega smo lišeni u poslednje vreme… vrlo ste motivisani i da produbljujete svoja znanja o temama koje vas interesuju pa se zatrpavate knjigama i drugim izvorima kako biste svoje znanje obogatili novim činjenicama.
Lepo provedite dan.

Ovan

POSAO
Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako, ako želite da ostvarite cilj.
LJUBAV
Razočarani ste u voljenu osobu već neko vreme. Iskoristite situaciju i otvoreno porazgovarajte. Budite mirni i staloženi, izbacite sve što vas muči iz sebe.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

Bik

POSAO
Vaše ideje i planovi su se konačno isplatili. Bićete iznenađeni pozitivnim naglim preokretom koji vas očekuje. Odmorite se za vikend.
LJUBAV
Naglašena strastvenost vuče vas u pravcu avanture. Upravo tako nešto očekuje vas krajem dana ili za vikend. Lepo se provedite.
ZDRAVLJE
Uzimajte dosta tečnosti.

Blizanci

POSAO
Stabilnost u poslu vam pomaže u realizaciji, a želja da promenite posao postaje izvodljiva. Iskoristite šansu i dobru energiju.
LJUBAV
Imate podršku voljene osobe, ali preterali ste sa očekivanjima. Vreme je da se i vi naučite toleranciji. Popustite kada god je to potrebno.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Rak

POSAO
Stičete utisak da vam neko od saradnika smešta. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek. U svakom slučau, budite pažljivi.
LJUBAV
Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate danas šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.
ZDRAVLJE
Jačajte imunitet.

Lav

POSAO
Upotrebite sva sredstva kako bi stigli do cilja. Morate biti mnogo odlučniji ako želite nešto da postignete. Ovaj dan ipak nije stvoren za posao, odmorite se malo pa od sledeće sedmice krenite u akciju.
LJUBAV
Razmišljate o osobi iz prošlosti i niste zainteresovani za dešavanja oko vas. Bilo bi dobro da sebi date šansu za novo poznanstvo.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa zglobovima.

Devica

POSAO
Ne menjajte tim ljudi sa kojima radite. Ukoliko ste nezadovoljni, morate se pomiriti sa tim da je zasluga samo vaša.
LJUBAV
Okolini delujete tajanstveno a partner će biti iznenađen vašom uzdržanošću. Svojim ponašanjem komplikujete stvari.
ZDRAVLJE
Moguće su teškoće sa urinarnim traktom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020: UKOLIKO VAS JE OVIH DANA MUČILA PROŠLOST, DANAS JE VREME DA JOJ ZATVORITE VRATA

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MAJA 2020: NEKI ĆE SE MUČITI S MOGUĆNOŠĆU TAJNE LJUBAVNE VEZE