in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020: UKOLIKO VAS JE OVIH DANA MUČILA PROŠLOST, DANAS JE VREME DA JOJ ZATVORITE VRATA

Ovan

Posao: Ulažete veliki trud i napor da većinu vaših aktivnosti privedete kraju. Kritika ostalih kolega vam je bitna jer se za vaše projekte maksimalno zalažete i ulažete veliku energiju. Vaš trud je prepoznat od nadređenih. Novčani dobitak je izvestan, najverovatnije od osobe koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom.
Ljubav: Oni usamljeni će poželeti sa tragaju za nekim ko im može biti dobar izvor zabave i zadovoljstva. Ono koji su u vezi želeće da sa partnerom provode više vremena. Partner je spreman da se posveti zajedničkim zadovoljstvima. Iskreni razgovori pozitivno utiču na vaš odnos.
Zdravlje: Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala, kao i razgovori sa dragim osobama.

Bik

Posao: Odnosi sa poslovnim saradnicima se popravljaju. Uz međusobno uvažavanje uspevate da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste nezaposleni, postoji mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu, koja će u velikoj meri odgovarati Vašim interesovanjima.
Ljubav: Ukoliko vas je ovih dana mučila prošlost, danas je vreme da joj zauvek zatvorite vrata. Da je valjalo, trajalo bi. Ne opterećujte se razmišljanjima o ispravnosti svojih postupaka. Ukoliko vas prošlost i dalje bude mučila, potražite savet od nekoga ko će umeti da vam da smernice za pozitivnije razmišljanje.
Zdravlje: Problemi sa pojačanom nervozom su mogući. Relaksirajte se više uz omiljenu knjigu ili neki film koji će vas opustiti.

Blizanci

Posao: U proteklom periodu su vas mučile sumnje koje su se odnosile na vaše saradnike. Sumnjali ste u njihovu vernost i odanost. Uvideli ste da niste imali opravdanih razloga za to. Nastavite saradnju sa ljudima čije vas ideje motivišu i usmeravaju ka putu za koji i vi smatrate da je dobar za vaš posao.
Ljubav: Ukoliko ste u proteklom periodu bili usamljeni, osoba koja se pojavila u vašem životu može pozitivno uticati na vaš stav i odnos prema novoj ljubavi. Ukoliko ste u vezi i usamljeni, nemojte ulazite u rasprave sa partnerom i okrivljivati njega za neuspehe u zajedničkim poduhvatima.
Zdravlje: Praktikujte sve one aktivnosti koje utiču na vaše dobro mentalno funkcionisanje. Idite u šetnju ili posetiti neki sportski centar.

Rak

Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav: Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

Lav

Posao: Danas vam partner može biti od velikog značaja za posao. Daće vam konstruktivne predloge u vezi kojih biste se mogli dvoumiti. Ukoliko vam isplata zarađenog kasni već neko vreme, nemojte se brinuti, stići će. Vaš trud će biti nagrađen onako kako i zaslužujete.
Ljubav: Volite da uživate u društvu ljudi koji umeju da izmame osmeh na vaše lice. Preko prijatelja možete upoznati jako zanimljivu osobu i poželećete da se to prijateljstvo nastavi. Ukoliko je bilo nesporazuma u komunikaciji sa voljenom osobom, sačekajte još koji dan da biste ga rešili. Nekada je bolje neke stvari prepustiti i vremenu.
Zdravlje: Potrudite se da se opustite i ne naprežite se previše fizički, mogući su bolovi u kičmi. Dan provedite uz umerenu aktivnost.

Devica

Posao: Uobičajena radna dnevna aktivnost vam može i prijati, jer vi volite da ste svoj na svome, bez nekih većih trzavica i nepredvidljivih situacija. Od kolega dobijate priznanje za učinjeno do sada. Prija vam pohvala jer ste kontinuirani trud ulagali sve vreme u svoj posao.
Ljubav: Ukoliko ste imali bilo kakve sumnje u partnerovu vernost, te sumnje danas mogu biti otklonjene partnerovim angažovanjem oko zajedničkog vremena. Potrudite se da se opustite tokom zajedničkih aktivnosti. Ukoliko nemate partnera, dan je idealan za nova poznanstva.
Zdravlje: Nervoza koja je u proteklih par dana dovela do opšteg pada energije, u toku dana može biti neutralisana. Poželjno je da odete u šetnju ili posetite osobu koja pozitivno utiče na vas.

PUT PROMJENE: OSJEĆAM NEKU PRAZNINU. NE ZNAM KAKO TO OPISATI, ALI OSJETIM DA BOLI

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020: RAZOČARANI STE U VOLJENU OSOBU VEĆ NEKO VREME