in

FACEBOOK HOROSKOP TI OTKRIVA ŠALJE LI ON PORUKE SVOJOJ BIVŠOJ?

Korisnici društvenih mreža su rođeni pod određenim horoskopskim znakovima, “zapratili” smo njihovo ponašanje u virtuelnom svetu.

OVAN

Ovan ne provodi puno vremena na sajtu u svrhu upoznavanja. Fejs mu služi kao vid marketinga kojim promoviše sport i sportske aktivnosti. U ostalom, to se može zaključiti po njegovim fotografijama.

BIK

Za Bika je Fejsbuk vid razonode. To je onaj tip ljudi koji smori statusima i fotografijama (uglavnom neke dobre klope), a onda je u stanju mesecima da bude na oflajn režimu. Prezire vulgarne fotografije i komentare, pa većina virtuelnih prijatelja završi na blok listi.

BLIZANCI

Blizanci su definitivno pobednici u broju Fejsbuk prijatelja, oni probijaju sve rekorde. U stanju su dane i noći provoditi pred monitorom. Flertuju sa svakim ko im se učini simpatičan, ali često zaborave sa kim su šta ćaskali.

RAK

U ovom slučaju u opticaju je strogo odabran krug prijatelja i porodica. Uglavnom dominiraju slike sa zajedničkih okupljanja, proslava rođendana, slava i dece. Profilna fotografija je obavezno ona sa venčanja, a ime je sa dva prezimena uz prefiks “ex”.

LAV

Selfomanijak. Lav će obasuti početnu stranicu fejsa sa svojim fotografijama u svim pozama. Naravno da će na njima biti vidno uočljiv i njegov materijalni status. Bogato i nek sija. Kralj diskoteka dominira na svakoj fotki noćnog provoda, a komentari i statusi su u abnormalnom broju.

DEVICA

Moguće je da Devica i ne poseduje Fejsbuk nalog. Ako ga i ima toliko se retko pojavljuje, da pomislite da je reč o nekom lažnom profilu. Koristiće ga za propagandu zdrave hrane i života.

JEDINI HOROSKOPSKI ZNAK KOME MOŽETE VJEROVATI U BAŠ SVAKOJ SITUACIJI

DONOSIMO VAM 28 ČINJENICA ZBOG KOJIH JE PRIVILEGIJA VOLJETI JARCA