in

JEDINI HOROSKOPSKI ZNAK KOME MOŽETE VJEROVATI U BAŠ SVAKOJ SITUACIJI

Bez obzira na situaciju on može da se nosi s njom, na staložen i miran način. Uvek je stabilan i pouzdan, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem mnogih haotičnih znakova Zodijaka.
On je – Bik! Šta možemo učiniti kako bi se Bik osećao zaista voljeno, podržano i poštovano?

6. Budite strpljivi, nemojte navaljivati

Ponekad je Biku potrebno neko vreme kako bi skockao stvari na svoje mesto. Nestrpljivost ili nasrtljivost tu ne može doneti ništa dobro.

Ako osećate kao da vam je potrebno nešto malo više od vašeg Bika, jednostavno izrazite svoje potrebe, a zatim mu dajte malo prostora kako bi vam mogao prići. On mora raditi stvari kada njemu odgovara, na svoj način. To će zahtevati malo posla, ali na kraju će se isplatiti.

5. Znajte da Bik nikada ne zaboravlja

Kada je reč o sećanju, Bik može biti i kao slon. On je posvećen i saosećajan partner – ako ste zeznuli ili uradili nešto pogrešno, postoji dobra šansa da će vam oprostiti i preći preko toga, samo nemojte očekivati da će zaboraviti vaše grehe u skorije vreme.

On ne može zaboraviti čak i ako to želi, jer jednostavno na taj način funkcioniše.

4. Vaša reč je vaša veza, ne kršite svoja obećanja

Bilo koji Bik će vam reći kako bi puno više voleo da budete s njim potpuno iskreni, čak ako će ga to možda uznemiriti ili razočarati, nego da date obećanje za koje ne znate možete li ga ispuniti.

Poverenje je Biku sve i bez njega ne postoji šansa za uspešan odnos. Izaberite svoje reči pažljivo i nikada nemojte davati obećanja ili garantovati za nešto u šta niste sasvim sigurni.

3. Uvek budite direktni, ne očekujte da vam čita misli

Ne postoji ništa što Bik ceni više od jednostavne, jasne iskrenosti. Bik je najdirektniji znak kada je u pitanju komunikacija i on može da poštuje samo osobu koja mu može uzvratiti tu autentičnost.

Bik nema želju za igranjem igrica, nije vidovit i ne voli biti prisiljen da pogađa šta mislite/osećate ili šta vas muči. Jednostavno mu recite o čemu se radi.

2. Povezanost bi trebalo da bude duboka

Bik nije za kratkotrajne, prolazne avanture. On želi da se stvari odvijaju polako, kako bi mogao upoznati svog partnera i stvarno iskusiti intenzivnu emotivnu i romantičnu vezu s tom osobom.

Odvojite vreme za razgovor o svojim osećanjima, ne plašite se razgovora o onome što oboje želite.

1. Sitnicama mu pokažite da ga poštujete

Bik nije tačno ono što bi se moglo nazvati zavisnim znakom. On ne treba vaše odobrenje svaki put kad uradi nešto, ali ceni vaše poštovanje. Nije potrebna veliki pozorišni gest da bi mu se to pokazalo.

To može biti nešto jednostavno – da ga stvarno slušate kada govori, da ga nikad ne prekidate ili samo da preuzmete inicijativu i pitate ga kako je.

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE UBEDLJIVO VODE PO LEPOTI I HARIZMI

FACEBOOK HOROSKOP TI OTKRIVA ŠALJE LI ON PORUKE SVOJOJ BIVŠOJ?