in

GREŠKA KOJA VAS MOŽE KOŠTATI OZBILJNE VEZE

Ako želite ozbiljnu ljubavnu vezu, ali nikako vam ne polazi za rukom da to ostvarite, evo šta treba da promenite u svom ponašanju.

Mnogo je pametnih, uspešnih i lepih žena koje su i singl, uprkos svim naporima koje ulažu kako bi pronašle svoju srodnu dušu. Eksperti za veze Alesandra i Kristina Konti pokušale su da shvate zašto je to tako.

Zaključak do kojeg su došle vas možda neće oduševiti: ne “uskačite” odmah u krevet sa muškarcem sa kojim želite ozbiljnu vezu.

Ne kažemo vam da treba da čekate do braka, već dok od njega u vezi ne dobijete sve što želite – ljubav, sigurnost, poverenje, poštovanje…

Kontijeve objašnjavaju da je ženama potrebna sigurnost, a da muškarci najpre traže seks, zanemarujući osećaj sigurnosti i svih lepih stvari koje veza sa sobom nosi. To, naravno, ne znači da muškarci žele samo i isključivo seks.

Kao razlog zašto ne bi trebalo da odmah proverite kakav je u krevetu muškarac sa kojim želite vezu, one navode ovo: kada dobije šta je hteo, muškarac će zaključiti da je njegovo ponašanje do tada bilo zadovoljavajuće, pa neće videti razlog zašto bi se dalje u vezi trudio.

Time što mu nećete odmah priuštiti nezaboravan seks pokazaćete mu da mora da uloži napor da bi dobio sve od vas, tvrde eksperti za vezu.

NERED OTKRIVA KAKVA SI ŽENA: NEUREDAN ORMAR – MUČI VAS OVO…

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU DO KRAJA GODINE