in

HOROSKOP: HOĆETE LI KONAČNO SRESTI LJUBAV SVOG ŽIVOTA DO KRAJA OVE GODINE

Ovan

Ovnovi će otkriti nešto iznimno novo o ljubavi. Možda je to nešto novo vezano za njihove partnere ili nešto izuzetno emocionalno o samoj ljubavi, što ranije nisu doživjeli.

Bit će ovo godina otkrića za vas, a ako ste dovoljno pažljivi, primijetit ćete da će vam se pojaviti cijeli novi svijet ljubavi. Obratite pažnju, vaš partner bi mogao biti taj koji će otkriti te stvari.

Bik

Bikovi će ove godine imati pravu divlju vožnju na velikom vrtuljku. Dok njihovi odnosi s istom osobom mogu opstati, njihove emocije će doživjeti svijet promjena. U vezi će dolaziti do ekstremnih uspona i ekstremnih padova, piše The wild child.

Godina može biti teška, ali vaši će odnosi postati jaki kao nikada prije. Budite strpljivi i ne pokušavajte reagirati, vaš partner bi mogao biti vaša najveća snaga ove godine. Držite ga vrlo blizu.

Blizanci

Blizanci će u svom ljubavnom odnosu doći do epskih visina. Tu će biti i nekih novosti i vaš partner će se dodatno truditi da osvježi odnos. Obratite pažnju na njegov trud. A za one koji nisu u vezi, bit će promjena u onome što želite od svog partnera.

Godina će donijeti zrelost vašim mislima i potreba za smirivanjem bit će dominantan osjećaj u srcu i umu.

Rak

Rakovi bi ove godine mogli lako pronaći novu ljubav. Možda je ovo godina koju su svi Rakovi samci čekali jer postoje ozbiljne naznake romantike u vašim kartama. Misli na stare i gorke ljubavi mogu postupno izblijedjeti i imat ćete više mentalnog prostora da se usredotočite na vaše nove ljubavne interese.

Vjenčani parovi možda trebaju raditi malo više na odnosu da bi veza bila snažna. Otiđite na odmor ili putovanje, samo za vas dvoje, to bi moglo vratiti iskre u vaš odnos.

Lav

Lavovima će ova godina biti teška. Bit će sukoba i imat ćete ozbiljne sumnje u vezi vašeg odnosa. Trebate ove godine napraviti lakmus test za svoje odnose. Najvažnije bi bilo razgovarati i graditi odnose na tome. Odnosi koji prežive ovu godinu, trajati će cijeli život.

Također, potreban je timski rad. Morat ćete raditi kao tim kako bi sačuvali vaše odnose i neće postojati ništa jače od vaše veze ako nadvladate prepreke na koje nailazite ove godine.

Djevica

Djevice će biti pomalo zbunjene. Samci će imati dosta mogućnosti za vezu, a oni u vezi željet će isprobati nešto novo. Bit će novina u načinu na koji se vi vidite i u načinu na koji vaš odnos funkcionira.

Podrška će imati najveću važnost i morat ćete se otvoriti svojim partnerima. Ali kada to učinite, pronaći ćete sjaj i vaša ljubav će samo jačati kako godina bude prolazila.

ŠTA ZNAČI TO ŠTO JE VAGA JEDINI PREDMET U CELOM HOROSKOPU

OVA 2 ZNAKA SU NAJGORI LIKOVI U ZODIJAKU: NEMAJU MILOSTI, ASTRO MONSTRUMI