in

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO ON POSTAJE DRUGA OSOBA KADA SE ZALJUBI U TEBE

Neki muškarci će zbog vaših lepih očiju da odmah otkaže viđanje sa drugarima, odlazak na fubalsku utakmicu. Pogledajte šta od kog muškarca, u skladu sa horoskopskim znakom, možete da očekujete.

OVAN

Iako je impulsivan, zbog vas je u stanju da zaboravi obaveze i dogovore, otkaže put, pa čak i utakmicu. Ne čeka da ga primetite nego vam odmah bode oči, naročito ako delujete kao neosvojiva tvrđava. Tada postaje najšarmantniji i najduhovitiji muškarac u društvu, jer želi da imate oči samo za njega i drsko vas gleda nestrpljiv kao dečak koji očekuje čokoladu na poklon.

BIK

On je praktičan i sentimentalan, pa nema te stvari koju nije u stanju da učini za vas, a ne morate ni da ga pitate, jer on sve vidi i dokazuje delima, mada nije toliko romantičan na rečima. Ako ste vi ta melodija za njegova čula, prirediće vam nezaboravno veče uz muziku i sveće, hranu i cveće koje volite, poklon od kojeg će vam zastati dah, dok će on uživati u pogledu koji ne skidate sa njega.

BLIZANCI

Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira. Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OBOŽAVAJU SAMOĆU: UŽIVAJU U SVOM MIRU I NE TREBA IM NIKO

HOROSKOP: 8 KARAKTERISTIKA RAKA, ŠKORPIJE I RIBE ZA KOJE NISTE ZNALI