in

HOROSKOP: 8 KARAKTERISTIKA RAKA, ŠKORPIJE I RIBE ZA KOJE NISTE ZNALI

Predstavnici vodenih znakova su Rak, Škorpija i Ribe. Svaki od njih prikazuje drugačiji skup osobina ali svi dele zajedničke stvari.

8. Vodeni znakovi su posebno emotivni

Oni su najosetljiviji i najbrižniji od svih horoskopskih znakova. Njih jako pogođaju problemi drugih ljudi i jako saosećaju sa njima. Oni sve osećaju predimenzionirano, tako da im je ponekad teško da budu objektivni.

7. Mogu biti opterećeni urednošću

Ako ste ikad upoznali opsesivno-kompulzivnu osobu, mora da je bila vodeni znak. Oni baš vode računa da im svaka stvar stoji na svom mestu. Takođe je karakteristika vodenih znakova urednost pri pisanju. Imaju oko za detalje.

6. Talentovani su za umetnost

Vodeni znaci su jako intuitivni i mogu biti divni umetnici. Uglavnom su kreativni i često se dešava da budu uspešni u svetu umetnosti. Imaju osećaj za detalje i mogu biti vizionari.

5. Često su zamišljeni

Vodeni znakovi su zbunjeni njihovim dubokim emocijama i osećanjima. Zbunjuje ih svet oko njih i ponekad se osećaju izgubljeno. Vole da se osamljaju i uživaju u svojoj mašti.

4. Praktični su

Umeju brzo da se snađu u nesvakidašnjim situacijama. Rešavaju probleme na sebi jedinstven način i dešava se da dođu do revolucionarnih rešenja. Nalaze jednostavna rešenja za komplikovane stvari.

3. Ne trpe gluposti

Ako vodeom znaku izdramite i napravite scenu, on će se ili okrenuti i otići ili će vas posramiti svojom staloženošću. Ako ga neargumentovano napadate, poklopiće vas uljudnim komentarom. Umeju biti jako netolerantni i netrpeljivi prema nepromišljenim postupcima i izjavama.

2. Vodeni znaci su nepoverljivi

Da biste stekli poverenje jednog vodenog znaka potrebno je da prođe jedan izvesni period. Vodeni znaci su vrlo nepoverljivi i imaju dosta tajni. Ponekad imate utisak da oni o vama znaju sve a vi o njima nista. Ali kada vam jednom vodeni znak baci karte na sto, spreman je za vas dati sve.

1. Vole svoju slobodu

Za vodene znakove je karakteristično da vole slobodu. Uglavnom su privrženi porodici i prijateljima, ali vole da odlutaju u svoj svet i da ih tamo niko ne dira. Ako nešto ne vole, to je da im neko govori kako se nešto radi i da im na taj način ograničava kreativnost.

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO ON POSTAJE DRUGA OSOBA KADA SE ZALJUBI U TEBE

5 STVARI KOJE MOŽEŠ UČINITI DA MUŠKARAC LAV BUDE ZAUVEK TVOJ