in

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU UZ TEBE, U DOBRU I ZLU: BROJ 1 JE ODAN DO KRAJA ŽIVOTA!

Što to znači biti zaista odan u odnosima? Za neke ljude, to znači nemati afere. Za druge, to znači braniti jedan drugog, čuvati si leđa kroz sve životne uspone i padove.

@cicimici.com

Horoskopski znaci koji su uz tebe u dobru i u zlu: Broj 1 je odan do smrti 💕 Podeli ako se slažeš 💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #horoskopskiznakovi #horoskopbalkan #horoskop_balkan #horoskopskiznaci #Horoskopi #horoskopsrbija #horoskopy #horoskopski #horoskope #ljubav #balkan #srbija #serbia #croatia #hrvatska #macedonia #slovenia #montenegro #bosna #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici

♬ S31 – Samuel Ifeanyi

Bez obzira na vašu definiciju ili na ono što vaš horoskop govori, jedna stvar je sigurna: teško je usitinu htjeti obvezati se sve dok niste sigurni da će druga osoba biti uvijek tu za vas bez obzira na sve.

Naravno, ne znači da su Rakovi imuni na varanje ili da Strijelci ne mogu održavati veze, piše The earth tribe.

Ali svi znakovi posjeduju osobine i ponašanja koja ih prate tijekom odnosa.

Ovdje su znakovi zodijaka poredani od najnevjernjih do onih najviše vjernih.

12. Strijelac

Strijelci su nevjerojatni ljudi – stvarno jesu. Ali kad je u pitanju “lojalnost”, oni su jednostavno previše kapriciozni i slobodni da bi se ikada mogli 100 posto obvezati.

Nije da će baš svaki Strijelac biti nevjeran u vezi, ali teško im se obvezati i ostati vjeran, to je definitivno.

Oni toliko gladuju za iskustvom da su redovito su u iskušenju da zakorače u nepoznato. Nažalost, to se često prenosi u njihove odnose.

11. Vodenjak

Vodenjaci su izrazito ambiciozni, pogotovo kada se radi o velikim promjenama u svijetu, a to je, na žalost, upravo ono što je njihova propast.

Toliko su filantropski nastrojeni da će žrtvovati vlastite odnose radi većeg dobra.

Neće baš svi pasti u iskušenje, ali će mnogi zbog svoje ljubavi prema poslu većinu noći ostajati na radnom mjestu do kasno navečer.

10. Ribe

Ribe su sjajni ljubavnici, ali često su zaglavljeni u svojim čarobnim imaginarnim svjetovima, vođeni svojim nadahnućem da nađu zeleniji pašnjak da jednostavno osjećaju da ga moraju pronaći.

Ribe vole biti zaljubljene, ali ne vole zaglaviti.

Žele da život bude evolucija njihovih interesa i kad jednom osjećaju da su prerasli u odnos, nastavit će se, bez obzira na to sviđalo se to vama ili ne.

NE NASJEDAJ NA OVE NAVLAKUŠE: 5 MUŠKIH PROVALJENIH FAZONA

POJAVLJUJE SE UVEK KAD NE TREBA I IZLAZI KAO POBEDNICA: HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA JOJ ZAGORČAŠ ŽIVOT