in

POJAVLJUJE SE UVEK KAD NE TREBA I IZLAZI KAO POBEDNICA: HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA JOJ ZAGORČAŠ ŽIVOT

Nezaobilazni dio svakog braka čini punica. Pojavljuje se kad se najmanje nadate, tu je uvijek kad ne treba i obrnuto. Često iz sukoba izlazi kao pobjednik, ali to ne znači da je nepobjediva

OVAN

U životu svog djeteta, neovisno o njegovoj starosti, majka Ovan želi ostati prva i najbolja. Stalno je u pokretu i nekom poluratnom raspoloženju. Voli zapovijedati, pa kad se iskali na djetetu i suprugu, na red dolazi zet. Tu pomoći nema, uhititi je ne možete, a ubojstvo je još uvijek protuzakonito. Najbolji način borbe s njom je da se uopće ne zamarate njezinim naredbama, ili još bolje, ne dopustite da njezina riječ bude posljednja, uvijek dodajte nešto ironično. Ne povijajte rep, gledajte je u oči, a ako situacija izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Rezultat borbe s punicom Ovnom uvijek je neizvjestan.

BIK

Ova osoba predstavlja nevjerojatnu opasnost za ljude tankih živaca. Ona će polako ali sigurno graditi oko vas nevidljivu mrežu iz koje nećete moći lako izaći. U sve voli gurati svoj nos, savjetovat će vas o svemu, o hrani, odjeći, novcu, pa i seksu. Voli isticati svoje bivše zavodničke sposobnosti. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa učiniti neku promjenu. Neopisivo je tvrdoglava i nimalo ne popušta. Najbolja taktika protiv nje je uzvratiti istom mjerom – ne popuštati i nadati se da će njezina snaga ipak trajati kraće nego vaša.

BLIZANAC

Ova žena ima neumornu jezičinu, kojom je sposobna izbezumiti svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše slabe točke, a potom se obruši na vas. Voli pričati sto na sat, koristiti najslikovitije izraze, usporedbe i metafore, a upliće se u apsolutno svaki aspekt vašeg života. Nikad se na nju ne možete osloniti jer ne samo da će zaboraviti ono što je obećala, nego će vam napraviti još i neku štetu. Odlazite li na odmor, ne ostavljajte joj ključeve od stana jer tko zna hoćete li se imati gdje vratiti. Od nje nećete dobiti savjet o čišćenju, pranju i kuhanju. Za nju je kuća samo hrpa problema, pa ih ne želi slušati ni kad je s vama.

RAK

Ispod nježne majčinske slike punice rođene u znaku Raka, krije se jedan od najstrašnijih likova Zodijaka. S njom doista nema šale. Gdje ona hoda, trava ne raste. Punica će sa sinom imati poseban odnos, poput one iz Hitchcockova filma ‘Ptice’. Tako ste udajom, osim muža, dobili i punicu. Sve što je njezino, to je sveto, i ni u snu ne smijete pomisliti da biste to mijenjali. Ako se ne želite ravnati prema njezinim pravilima, ona će vas ubrzo na to prisiliti, jer za Boga miloga, pa njezin sin je u pitanju. Protiv takve napasti najlakše se boriti zadobivši zadobijete njezino povjerenje, a zatim radite po svom. Borba će tako biti lakša.

LAV

Imate li ‘sreću’ da za punicu dobijete Lavicu, tada možete samo gorko plakati. Kad ona zagospodari vašim životom, demokracija će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide naprijed i ne osvrće se. Ona to ne radi iz obijesti ili pakosti, to se kod nje događa spontano – pa ona je Lav. Najgore ćete postupiti ako se pri prvom susretu date podčiniti. Ako vas jednom stavi pod svoju čizmu, tamo ostajete dovijeka. Odmah se oduprite i oštro prosvjedujte. To će joj biti znak da s vama ipak treba malo drukčije.

DJEVICA

S njom nikad nije lako, jer one su toliko pedantne, čiste i precizne, da vas već nakon tjedan dana zajedničkog života počne boljeti glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, diskrecija joj je urođena, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. No kad ona smatra da treba intervenirati, a to je često, nećete je se moći riješiti, pit će vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami vjerovati njezinim riječima. Svoju mrežu polako ali sigurno plete oko vas, želeći sve dovesti u okvire koji odgovaraju njezinim kriterijima. Jedini lijek protiv nje jest taj da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primjer.

VAGA

Ova je žena jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvijek je dotjerana, našminkana i spremna za izložbu. Cijelu će penziju potrošiti na kozmetiku, pa će se tako ekipirana uspješno boriti protiv bora, podočnjaka i sijede kose. Takav iskusan snob odmah će na vama primijetiti da ste nekako neuredni i da o njezinu sinu/kćeri ne vodite baš previše brige. O vašem odijevanju također će naći prigodnu kritiku. Najbolje oružje protiv ljepuškastih Vaga je ignoriranje njezina novog kostima, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

ŠKORPION

S punicama rođenima u znaku Škorpiona nije se lako složiti. Nema kod njih kompromisa ili nekog srednjeg puta. Na trenutke je nježna i hoće pomoći, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedjeti ni vlastitog sina/kćer, a kamoli vas koji ste joj nitko i ništa. I zato s njom morate biti prijatelj ili neprijatelj, no savjetujemo vam da izaberete ono prvo, jer u protivnom, vaš se inat nikako neće završiti sretno.

STRIJELAC

Imate li punicu u znaku Strijelca, s njom vam nikada neće biti dosadno. Može vas beskrajno dugo živcirati prepričavanjima dogodovština iz svog života, no znat će kad treba prestati jer cijeni i vašu slobodu. Ima razvijen osjećaj za pravdu, no ponekad će vas slatko prevariti. Jedino što možete napraviti za nju jest pomiriti se s njezinim željama i namjerama. Nema potrebe izbjegavati je kad će vas ona svejedno pronaći. Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog.

JARAC

Namjerite li se na punicu rođenu u znaku Jarca, znajte da ćete imati jakog, teškog i upornog protivnika. Uglavnom je nepobjediva i postojana poput granita. Teško ćete joj naći slabu točku. No kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će vam priskočiti prva i jednostavnim savjetima riješiti problem. No nemojte misliti da je možete iskoristiti ili prevariti. Ona je mudra i dobro zna svaki vaš potez prije no što ste ga se i sami sjetili. Želite li je stvarno poraziti, uznemirite je. Primijetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je dobro uzdrmati.

VODENJAK

Vodenjaci – pa i punice Vodenjaci – pravi su veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se osobito držati reda u svojoj kući, ali će nered kod vas primijetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih vjeverica, nego što će sutra jesti. Za nju je ipak najvažnija sloboda. Nemojte joj smetati i vaši će odnosi biti jako dobri. Želite li je ipak odmaknuti od sebe, morate se opredijeliti za hladni rat, jer galamom i silom protiv nje nećete napraviti mnogo. No oprez, ona će vas kombinacijom histerije i hladnog intelekta pokušati skinuti s liste problema.

RIBA

Punica u znaku Riba toliko je razmazila svoje dijete, da će ono i sada, kada je odraslo i ušlo s vama u brak, zahtijevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući punici Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvijek ispeglanu odjeću i prekrasno složen ormar. Dakle, budete li s njima dijelili životni prostor, morat ćete postati njezina kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno da bi njezin sinčić (a nešto manje kći) bio kao kralj na prijestolju. Želite li je se riješiti, znajte da ćete uskoro ostati i bez bračnog partnera.

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU UZ TEBE, U DOBRU I ZLU: BROJ 1 JE ODAN DO KRAJA ŽIVOTA!

ŠTA TO ON VOLI: OVO SU NJEGOVE NAVIKE U KREVETU PREMA HOROSKOPU