in ,

IZABERI JEDNU MASKU I OTKRIĆEMO TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ OD NJEGA

Svi mi nešto krijemo od sveta. Većina nas nosi masku kako bi sakrili stvari koje ne želimo da podelimo sa svetom.

Možda se plašimo da ćemo biti neshvaćeni ili osuđeni, ali nas te skrivene misli zapravo oblikuju kao ljude, definišu ono što ćemo postati i šta ćemo voleti.

Pogledajte sliku, izaberite svoju masku i saznajte šta pokušavate da sakrijete od svih. Možda ni sami to ne znate.

MASKA BROJ 1.

Ako ste izabrali ovu masku, vi ste osoba koja krije svoje ideje. Iskra u vašim očima koje se ogledaju u maski, jeste vaša originalna ideja i plašite se da će je neko možda ukrasti od vas ili iskoristiti na način na koji niste nameravali.

Vaše ideje vam predstavljaju sve, i profesionalno i lično, a ako postoji nešto što biste rado sakrili od svih, to je vaša nova ideja dok je sami ne ostvarite.

MASKA BROJ 2.

Ako ste izabrali ovu masku, vi ste osoba koja krije svoju unutrašnju toplinu od ostalih. Svetu se predstavljate kao snažni i hladni, ali zapravo imate toplu prirodu i nežnost koju ne pokazujete.

Vaša velikodušnost je bila iskorišćena od strane onih koji ne razumeju vrednost ljudske topline i sada se plašite da neko opet ne uzme vašu ljubaznost zdravo za gotovo.

MASKA BROJ 3.

Ako ste izabrali ovu masku, vi ste osoba koja krije kako zaista vidi ljude. Vi ste posmatrač (treće oko na masci) i jasno vam je ko je tačno druga osoba.

Ipak, vaša zapažanja držite za sebe i ne otkrivate ih. Stoga, ako vas neko laže, vi ćete to znati, ali nećete ništa reći jer ne želite da se zamarate oko onih koji ne mogu da budu ni iskreni sa vama.

MASKA BROJ 4.

Ako ste izabrali ovu masku, vi krijete svoje unutrašje žudnje. Te žudnje mogu biti fizičke ili pak vaši ciljevi, ali nikada nećete otkriti koliko ste duboko opsednuti njima.

Plašite se da vaše želje neće biti shvaćene i da će vas drugi osuđivati zbog njih, pa ih krijete od drugih i živite život kao da se ništa ne događa.

MASKA BROJ 5.

Ako ste izabrali ovu masku, vi ste osoba koja nikada neće otkriti svoju bol. Mnogo puta ste bili povređeni, ali ste nastavili da se osmehujete kao da vam bol ne razara srce.

Smatrate da su vaše bitke samo vaše i da niko ne može zaista razumeti kroz šta prolazite. Stoga, držite se samo sebe i nastavljate da se smešite svetu.

MASKA BROJ 6.

Ako ste izabrali ovu masku, vi ste tip osobe koji krije šta voli od ostalih. Svoju ljubav smatrate posebnom, ona je namenjena samo posebnim ljudima i način na koji je izražavate razumeće samo onaj kome je dajete.

Vi ne pokazujete ljubav koju imate u srcu svetu, već samo toj jednoj specijalnoj osobi.

MUŠKARCI OTKRIVAJU 11 DETALJA KOJE ČINE SAVRŠENU ŽENU

KAKO DA POBEDIŠ U SVAĐI SA SVAKIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM