in

KAKO DA POBEDIŠ U SVAĐI SA SVAKIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM

Svaki horoskopski znak svađa se na svoj način, a uz ovih nekoliko trikova iz svake svađe izaći ćete kao pobednik.

Ovan

Ako Ovna uspete da uverite da je sam došao do zaključka da nije u pravu, imate šanse da pobedite u svađi. Samo nemojte očekivati da će Ovan priznati da je pobeđen.

Bik

Tvrdoglavi i nepopustljivi, Bikovi nisu skloni predomišljanju kad nešto odluče. U svađi s Bikom možete da pobedite ako igrate na kartu zdravog razuma, pogotovo ako pokažete da je vaš argument finansijski isplativiji od njegovog.

Blizanci

Blizanac će se lako saglasiti s onim šta govorite, ali to ne znači da ste pobedili u svađi. Trik je da zavarate Blizanca i uverite ga da je vaše mišljenje najpopularnije i najprihvatljivije u društvu.

Rak

S njima je jako teško jer vole da izbegavaju konflikt pa se vrlo lako povlače. Dajte Raku vremena da se smiri i onda recite svoje argumente.

Lav

Laskanje je najjednostavniji način da pobedite Lava.

Devica

Devica jako dobro zna gde ste pogrešili i ne svađa se bez potrebe, a ako uspete da objasnite zbog čega je vaš stav ipak bolji, Devica će prestati da se svađa.

Vaga

Vage se ne svađaju – Vage pregovaraju. U svađi s njima nećete pobediti, ali nećete ni izgubiti jer Vage uvek traže fer rešenje za sve.

Škorpija

Njima je najbolje da kažete istinu, a ako vide da se svađate na častan način, skloniji su popuštanju.

Strelac

Svaka svađa je nova prilika da Strelac nešto nauči, a ako imate dobre argumente, rado će vas saslušati.

Jarac

Jarac se retko svađa oko nebitnih stvari, a ako je nešto važno, bolje je da imate spremne dobre argumente jer ako nemate, vrlo brzo će prestati da vas shvata ozbiljno.

Vodolija

Igranje na emociju kod Vodolija nema previše efekta jer taj deo imaju pod kontrolom. Vodolije vole stvari koje će biti najkorisnije za najveći broj ljudi, pa ako želite da pobedite u svađi s njima, pazite da vaši argumenti ukazuju upravo na to.

Ribe

Ribe izbegavaju konflikt kad god mogu, zato ih je lako pobediti. Čim osete nešto što će da ih uznemiri, povlače se i beže. Iako ih je lako pobediti, razmislite koliko je to fer prema njima.

IZABERI JEDNU MASKU I OTKRIĆEMO TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ OD NJEGA

OVO SU FATALNE ŽENE HOROSKOPA KOJE OSVAJAJU MUŠKARCE BEZ PO MUKE