in

IZ MUŠKOG UGLA: ZAŠTO IM JE BITNO KOLIKO SI IH IMALA PRE NJEGA

Iako smo se*sualno sve liberalniji, čini se kako je muškarcima ipak stalo do brojke sa kojom ćete ga suočiti.


Nekada davno, se*s za jednu noć bio je endemska pojava, dok se danas na njega gleda sa apsolutnim odobravanjem. Uz takve znatno izmenjene društvene vrednosti, osoba koja dugo vremena nije u ozbiljnoj vezi, čak i ako nije promiskuitetna, vrlo lako može doći i do dvocifrenog broja partnera.

Momci su zamoljeni da priznaju koliko im je zapravo važan broj muškaraca sa kojima je žena pre njih spavala. Priznajemo, bili smo iznenađeni uskogrudošću na koju smo naišli, jer se ispostavilo da tipovi i dalje veruju u zatucanu filozofiju po kojoj ženama nije dozvoljeno da slobodno uživaju u ljubavi i se*su – ako žele da ih mušarci shvate ozbiljno.

“Broj partnera bi me sigurno odbio. Ne znam koliko je partnera previše, ali svakako čim više, tim gore. Prvenstveno zbog straha od polno prenosivih bolesti, ali i liberalnog stava te osobe prema se*su”, A (28).

“Ako je brojka veća od 10, teško bih se s tim nosio”, M (27).

“Broj tipova sa kojima je devojka spavala mnogo govori o tome da li je materijal za vezu ili ne. Da tražim vezu, broj bi mi bio važan”, I (37).

“Devojke po mom ukusu definitivno nisu one koje su imale puno frajera. Preveliki broj je relativan pojam, koji najčešće u korelaciji sa godinama”, C (24).

“Apsolutno mi je bitan broj. Devojka koja je spavala sa dosta frajera došla bi u obzir samo za one night stand”, D (41).

“Mislim da ne bih mogao biti sa devojkom koja je spavala sa mnogo muškaraca. Zapravo, siguran sam”, L (25).

LUBAVNO PISMO MOM CELULITU: IZVINI ŠTO SE ČESTO PONAŠAM KAO DA SI STRANAC A TI ME TOLIKO VOLIŠ

EKSKLUZIVNO: GLUMAC IZ SERIJE ‘MAJKA’ POSTAO OTAC A OŽENIO JE SRBIJANKU