in ,

KADA LJUBAV KAO DA NIJE SUĐENA: ZAŠTO SU SE DVIJE DUŠE ONDA SPOJILE?

Ljubavni život je, u većini slučajeva, prožet mnogim problemima. Oni se najčešće javljaju zbog neslaganja. Međutim, često se događa da nije problem između partnera, već im okolnosti u kojima se sreću ne daju podršku da njihova veza nastavi da se razvija. Takve situacije često dovode do očaja i donose puno brige, patnje i boli. Zbog čega se to događa? Kao da postoji neka nevidljiva sila koja stvara prepreke…

Možda svemir šalje znak da ta ljubav nema budućnost kojoj smo se nadali, ili jednostavno nije suđena?

Zašto su se dvije duše onda spojile?

Odgovor uglavnom nalazimo u prethodnom životu i vezama koje se često kroz te živote provlače. Pored karmičkih veza u koje ulazimo, postoji odnos duše parova, kao i srodnih duša. Sve te veze imaju različitu funkciju i ulogu. Kada shvatimo kom tipu veza pripada naša, razumjet zbog čega smo ušli u ljubavni odnos i što od njega možemo očekivati.

Konstantna nestabilnost

Najčešći odnosi u koje ulazimo su ljubavno-karmičke veze. Kada se dvije osobe koje ulaze u karmičku vezu vide prvi put, odmah imaju osjećaj kao da su se već nekada srele. Osjećaju bliskost i javlja se snažna privlačnost, a obično i strast.

Karmičke veze su teške i uvijek nose probleme. Iako se partneri jako vežu, sukobi i konflikti između njih postaju sve teži. Ni okolnosti im ne idu na ruku. Strasti i želje su jake, ali kao da svemir ne dozvoljava da ove duše u miru budu zajedno. One se vežu jedna za drugu, a strast i emocije su samo mamac na koji se ljubavnici trebaju “upecati”. A tada nastaje drama, jer počinje se razmotavati karmička priča, odnosno dugovi koje ove dvije duše međusobno imaju.

Zbog toga su ovakve veze pune problema. Ništa ne ide lako i stalno postoje prepreke da veza funkcionira normalno. Kako vrijeme prolazi i strasti se stišavaju, karma se polako počinje odmotavati. Ako su emocije prejake, strast može zadržati snagu, čak se povećati, ali su konflikti i sukobi neminovni. U nekim vezama dolazi i do fizičkog obračuna. Rat i strast su djelo planete Mars, pa se kod ovakvih ljubavnika u usporednom horoskopu sigurno nalaze snažni aspekti sa ovom planetom.

Sve je prenaglašeno, od ljubavi, seksa do patnje i boli. Intenzitet ovih suprotnosti su najjača odlika karmičke ljubavi. Ona nas tjera da se duboko zagledamo u sebe. Što je intenzivniji bol, to je jača lekcija koju duše trebaju naučiti. Neki od simptoma karmičke veze su kada nas netko emocionalno, energetski, mentalno i fizički iscrpljuje i povređuje. Potreba da nekom pomognemo također može biti znak karmičke veze.

Gubitak partnera

Prvi susret u kojem se osjeća jaka privlačnost, polako se pretvara u gorko-slatku dramu. Još jedan od pokazatelja karmičkih veza je da su se duše sretale, možda čak i mimoilazile, a nisu ušle u vezu u jednom razdoblju, nego tek dosta kasnije. Radi se o tome da su nesvjesno bježale jedna od druge, jer je na razini podvesti duša znala da će gorko-slatka drama uzeti svoj danak. Često su bile na istim mjestima, ali su se mimoilazile.

Međutim, predznaci su uvijek bili prisutni, samo ako su ih mogli nekako protumačiti. Pošto je u pitanju karmički spoj, kad sazru upravo one okolnosti koje su potrebne da provedu duše kroz određeno iskustvo, one će se čudnom silom spojiti. Sve će se dogoditi gotovo preko noći. Tako se vezuju i upadaju u karmički vrtlog koji ih nekad povuče na dno, a nekad ih izbaci na površinu. Nekad su duboko u ambisu, a nekada na sedmom nebu.

Često se plašimo da će nas voljena osoba napustiti, izdati ili prevariti. Zato stalno pitamo, provjeravamo, tražimo obećanje da će partner zauvijek ostati s nama, da nas ni pod kojim okolnostima neće ostaviti. Tu se javlja jedna nezdrava, ali slatka opsesija partnerom. Obično se događa da je ta osoba u prošlom životu izgubila sadašnjeg partnera. To joj je ostalo zabilježeno negdje u podsvijesti. Zbog toga se plaši da svog partnera opet ne izgubi, pa se može dogoditi da ga baš iz tog razloga ona ostavi, ne mogavši trpjeti pritisak straha i neizvjesnosti.

U prošlom životu ta osoba je možda kraće živjela. Možda je vihor rata odnio njezin život, ili je na drugi način nestala. Pošto je ova druga ostala sama u velikom bolu i patnji, strah od ponovnog gubitka joj je ostao u podsvijesti kao trauma. Takve osobe mogu gušiti svojom ljubavlju, posesivnošću i opsesijom, ne dajući partneru mogućnost da normalno funkcionira.

HOROSKOP OTKRIVA: ONA JE KRALJICA I BOGINJA LJUBAVI ZODIJAKA

5 NAJUKUSNIJIH FRANCUSKIH DESERTA KOJI ĆE ODUŠEVITI SVE GOSTE