in

KOJI ZNAK HOROSKOPA U TEBI IZAZIVA NAJVEĆU NELAGODU

Bik može čekati čitavu vječnost i biti skoro uvijek smiren. Naravno da to Blizancima i nije baš po volji…

Ovan


Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvijek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali im Ribe izazivaju nelagodu, uznemiri ih njihova intuicija, njihov svijet koji nema pravila i granica, one mogu svakom doći iza leđa, a da ih nitko ne primijeti.

Bik


Biku ne odgovara znak Ovna i izaziva kod njega nelagodu, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti. Bik se još i ne pomakne, a Ovan može završiti posao i odnijeti plijen ispred nosa!

Blizanci


Blizancima Bikovi izazivaju nelagodu, iz razloga što Bik može čekati čitavu vječnost i biti smiren u pravom trenutku, dok oni ne izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Rak


Pripadnicima znaka Raka baš i ne odgovaraju Blizanci, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, dok Rakovi ne mogu odvojiti racio od emocija.

Lav


Rakove emocije i nisu omiljene kod Lavova, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može ugroziti ego svakog Lava, i pokazati da Lav samo umišlja da je on centar svijeta, a centar svijeta su emocije.

Djevica


Djevicama ne odgovaraju Lavovi zbog njegove diplomacije i glume. Ovom znaku nikad neće biti jasno kako to Lav uspijeva živjeti u raskoši, a da ne bude opterećen novcem, kao Djevice.

Vaga


Vage strepe od logike koju ima Djevica, ali i od točnosti i preciznosti. Kad Djevica nešto isplanira, to je točno “pod konac”, a dok Vaga izvaže, Djevica je u dalekoj prednosti.

Škorpion


Škorpioni nisu ravnodušni zbog Vaginog šarma, intelekta, diplomacije. Dok se Škorpion odluči otvoriti, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Strijelac


Strijelac nije ljubitelj mističnog svijeta Škorpiona, jer Strijelci su djeca, ne vole ono sto je tamno i prožeto misterijom.

Jarac


Jarčevima nije baš jasan optimizam Strijelca, sreća koja ih prati i nikada se s njima ne bi upuštali u koštac.

Gospodar karme i prošlosti je ipak znak Jarac!

Vodenjak


Vodenjacima vrijeme ne ide u prilog, jer stalno nešto trče ispred vremena, a nisu spremni izboriti se s onim što je nekada bilo.

Ribe


Ribe ne vole nepredvidljivost Vodenjaka, njegov način razmišljanja i znaju da ako iznerviraju Vodenjaka, Vodenjak će im pokvariti koncept – za par sekundi!

ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI VOLE NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE: I PAR MRZITELJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: OVAJ PERIOD ODGOVARA SVIMA: VIBRANTAN JE, POKREĆE, MISLI IDU NA VEDRU STRANU