in ,

Kovačeviću Saša, žao nam je ali više nisi najzgodniji frajer na estradi

Njegovo pravo ime je Stefan Dimitrijević. Rođen je u Jagodini, Srbija, ali već dugo živi u Švicarskoj. Bavi se parkourom a FM Play je zapravo njegov label za koji su već snimale Ministarke i IN Vivo. Sa pomenutom grupom već ima jednu pjesmu, no u spotu “Ona voli fudbalere” očigledno naglasak nije bio na njemu.

Odlučio se okušati kao solo izvođač a ovu odluku itekako pozdravljamo, budući da u moru loših frajera sa velikim stomačinama, Leon je zaista pravo osvježenje. Doduše, to se ne bi moglo reći za njegovu muziku i ovaj talas koji nam je došao iz Bugarske.

Čestitam onome ko poslije pet puštenih aktuelnih pjesama, ovog žanra, prepozna koja je koja. Iskreno se nadamo da je Leon samo ekperimentisao sa muzikom, te da će mu drugi singl biti nešto, ni blizu ovome. Recimo, nešto poput novog Nick Jonasa.

 

Jednostavno nam na estradi treba novih muških faca i vokala, ali ovakve muzike više ne. Leone, like za cijeli vizual a dislike za muziku.

I da, na kraju pitamo se kako će Saša Kovačević reagovati na mrtvu konkurenciju, budući da je do sada važio za najzgodnijeg i najmišićavijeg frajera na estradi. Da ne govorimo o akrobacijama u spotu. Šta sad Sale?

Dosta smo pričali, kliknite na video a ton slobodno ugasite 🙂

 

 

Instagram trend: Probali smo festivalske metalik pjegice!

SVI RONALDOVI AUTOMOBILI: Garaža od pet miliona dolara